Procurorii au descins peste Brigitte și Florin Pastramă. Ce afacere ilegală desfășurau, de fapt

Procurorii au descins peste Brigitte și Florin Pastramă. Ce afacere ilegală desfășurau, de fapt
Brigitte și Florin Pastramă, implicați în afaceri ilegale. De ce au ajuns pe mâna autorităților

Brigitte și Florin Pastramă au probleme cu autoritățile! Procurorii au descins peste cele două vedete după ce au aflat că ei desfășurau o afacere ilegală, din care au reușit să câștige extrem de mulți bani. Toate detaliile:

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns pe mâna polițiștilor. În ce afacere ilegală s-au implicat

Casa în care locuiesc Brigitte și Florin Pastramă a fost percheziționată de polițiști după ce aceștia au fost acuzați de faptul că ar desfășura o afacere ilegală ce are legătură cu măștile de protecție, aceștia îmbogățindu-se de pe urma lor.

Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, sunt acuzați de faptul că ar fi pus la vânzare măști contrafăcute ce semănau cu unele de lux, făcute de case de modă extrem de cunoscute precum Fendi, Gucci și Louis Vuitton, potrivit Digi 24.

Poliția a transmis un comunicat oficial în care se precizează faptul că sunt făcute cercetări cu privire la infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație a produselor contrafăcute. Autoritățile de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2 s-au ocupat de percheziții.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Brigitte și Florin Pastramă

Polițiștii au pus în executare mandate de aducere emise pe numele vedetelor. Brigitte și Florin Pastramă o să fie aduși la sediul Poliției Sectorului 2 pentru audieri după ce procurorii și-au dat seama că aceștia s-au ocupat cu desfășurarea unei afaceri ilegale.

Brigitte și Florin Pastramă au vândut sute de măști pe tot parcursul anului 2020. Prețurile produselor erau între 70 și 90 de lei, dar aceștia nu aveau voie să folosească sigla caselor de modă cunoscute, potrivit procurorilor.

De asemenea, ținând cont că erau contrafăcute, măștile nu protejau persoanele ce își doreau să poarte piese ce semănau cu unele vândute de brandurile de lux. Brigitte și Florin Pastramă au profitat de dorința tuturor de a se asorta cu masca și s-au îmbogățit.

Ce afacere ilegală au desfășurat Brigitte și Florin Pastramă

Cei doi formează un cuplu încă din anul 2019. Brigitte a reușit să investească, de-a lungul anilor, în mai multe afaceri ce i-au adus profit. La începutul anului 2020, aceasta și soțul ei au deschis o shaormerie, dar pandemia le-a dat planurile peste cap.

Veniturile celor doi s-au diminuat, așa că ei au fost nevoiți să se gândească la ce ar trebui să facă în continuare pentru a reuși să câștige mai mulți bani. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu aceștia după ce autoritățile îi vor audia în contextul afacerilor ilegale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI