Adevărul despre scandalurile dintre Brigitte și Florin Pastramă. Ce se întâmplă, de fapt EXCLUSIV

Adevărul despre scandalurile dintre Brigitte și Florin Pastramă. Ce se întâmplă, de fapt EXCLUSIV
Adevarul despre scandalurile dintre Brigitte si Florin Pastrama. Ce se intampla, de fapt EXCLUSIV

Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, au făcut pace, în sfârșit, după doi ani grei, plini de reproșuri.

Adevărul despre scandalurile dintre Brigitte și Florin Pastramă

El ne-a povestit, pentru impact.ro, despre certurile zilnice ale celebrei sale mame cu Florin Pastramă. După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Florin Pastramă, de care s-a îndrăgostit la competiția ”Ferma” (PRO TV), unde ambii au fost concurenți, în urmă cu doi ani.

În tot acest răstimp, însă, până și ei au pierdut șirul scandalurilor. Florin a tot amenințat-o pe brunetă că va părăsi căminul conjugal, ba, mai mult, a trecut și la fapte, acum două săptămâni, când și-a mutat câteva valize, burdușite cu haine, în casa părintească.

Martor la toate aceste certuri de pomină a fost Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, și ei, cândva, protagoniștii unui scandal, din cauza unei moșteniri. Robert ne-a declarat, pentru impact.ro:

“Pe Florin și pe mama i-am văzut mereu ca doi adolescenți. Ba se împacă, ba se ceartă. Treaba lor ce fac, mă înțeleg bine cu amândoi. Florin îmi vorbește foarte frumos. Uneori mi se par simpatici, chiar și când se ceartă, dar, din câte am observat, au mici dispute, nu se ceartă din probleme grave, cum sunt alții”.

Brigitte a fost agresată fizic de Florin Pastramă?

Florin Pastramă ar fi agresat-o și fizic pe Brigitte, în șaormeria lor, din Fundeni, conform imaginilor publicate pe Internet. Brigitte însă și-a apărat familia: “Nu știu despre ce este vorba. Nu am citit. Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau nu”, spunea ea, într-un interviu.

Brigitte a fost în scandal și cu băiatul ei, Robert: ”Fiul meu se droghează de la 14 ani”.

Roby își ajută mama, în afaceri, după marea lor împăcare. Acesta ne-a vorbit și despre recentul incident, din restaurantul lui Brigitte, când două persoane din lumea interlopă au refuzat să achite întreaga notă de plată.
Brigitte a cerut atunci ajutorul Poliției. “Ne-am recuperat prejudiciul de la acele persoane”, ni s-a mai confesat Roby, pentru playtech.ro.
Brigitte a avut însă mari probleme cu fiul ei: ”Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani, care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil.
Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă, fără să știu.
Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a declarat Brigitte Pastramă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI