Problemele se țin scai de Cornelia Catanga. Ce veste devastatoare a mai primit acum

Problemele se țin scai de Cornelia Catanga. Ce veste devastatoare a mai primit acum
Noi probleme pentru Cornelia Catanga. Artista a primit o veste devastatoare

După ce a anunţat că nu se mai înţelege cu soţul său şi se gândeşte la divorţ, Cornelia Catanga a primit o veste devastatoare. E clar, problemele se ţin scai de interpreta de muzică lăutărească.

Cu ce probleme se confruntă acum Cornelia Catanga

Viaţă personală a Reginei muzicii lăutăreşti este plină de probleme. După divorţul iminent de Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga a primit o nouă veste devastatoare. Artista a dezvăluit că Alexandru, fiul ei, s-a despărţit de cea care urma să îi fie soţie. Se pare că aceasta locuia în casa cântăreţei de aproape doi ani, însă planurile sale de viitor nu au mai fost similare cu ale tânărului.

Iubita lui Alexandru a decis să plece în Statele Unite ale Americii pentru a-şi continua cariera, însă nu a reuşit să îl convingă şi pe băiatul renumiţilor artişti să părăsească România. Astfel, după o relaţie de un an şi opt luni totul s-a năruit.

“Alexandru nu mai este împreună cu fata cu caee era de un an și opt luni și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, a spus Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Din fericire, băiatul nu s-a lăsat pradă suferinţei şi şi-a găsit o altă iubită.

“Alexandru deja are o altă iubită. Este o fată foarte frumoasă, sunt pe aceeași lungime de undă. Stau la noi de pe 1 ianuarie. Dacă se dă drumul la evenimente, îi facem mare nuntă și botez lui Alexandru”.

Cornelia Catanga şi Aurel Padureanu, la un pas de divorţ

După şase ani de căsnicie şi 33 de relaţie, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu sunt la un pas de divorţ. Cei doi artişti nu reuşesc să se mai înţeleagă, motiv pentru care au luat, în toamna lui 2020, decizia de a se separa. Deşi de curând se gândeau să se împace, gestul făcut de lăutar de Sărbători a înfuriat-o pe solistă.

“A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a mărturisit Cornelia Catanga.

Urmăriți Playtech.ro și pe