Problemele din viața lui Răzvan Fodor de la Asia Express. Chiar soția l-a dat de gol

Consoarta prezentatorului TV Răzvan Fodor a vorbit deschis despre un detaliu neașteptat din viața acestuia. Irina Fodor a descris cu câtă reticență a întâmpinat soțul ei noile tehnologii inteligente care au devenit atât de folosite și de necesare în ultimii ani, dar și cum inițierea lui în folosirea acestora i-a adus și ei probleme, însă de altă natură.

„…nici adresă de mail nu avea”

Doamna Fodor s-a mândrit că este cea care, fără să posede o pregătire de specialitate, l-a introdus pe actualul ei soț în misterioasa lume a calculatoarelor portabile și a… folosirii adreselor de e-mail, deși învățăcelul ei s-a dovedit a fi distrugător de neîndemânatic.

Dincolo de asta, partenera de viață a solistului nu s-a sfiit să se „fălească“ nici cu naivitatea copilărească de care acesta dădea dovadă în navigarea pe web din perioada studenției lor.

„Primul laptop din viaţa mea l-am primit când am plecat la facultate, la Bucureşti. De abia aici vine partea interesantă: primul meu laptop a fost şi primul laptop al lui Fodor. Da, da, eu i-am băgat tehnologia în casă, atunci când ne-am mutat împreună, că el era atehnic şi nici adresă de mail nu avea.

Mă rog, ideea e că a reuşit să îmi strice bijuteria în doar câteva săptămâni, pentru că tot dădea click pe reclamele care îl anunţau că e al 999999-lea utilizator, şi a câştigat un nimic pe băţ. Nu vă spun ce fericit a fost când a fost anunţat pe mail că e fericitul moştenitor al unei mine de aur din Africa – şi acolo a dat cu click-ul în ei de le-au mers fulgii“, mărturiseşte Irina Fodor.

După ce s-a învățat cu rețelele sociale, în peisaj s-au înghesuit admiratoarele lui Răzvan

Irina a relatat și problemele serioase pe care i le-a adus lui Răzvan folosirea internetului, întrucât solistul a fost invadat de mesajele „ispitelor“ care doreau să ia legătura cu el, în fața cărora s-a dovedit, însă, un domn, întrucât a recunoscut deschis că are iubită.

Răzvan Fodor și familia lui
Răzvan Fodor și familia lui

Însă condițiile de izolare în intervalul Stării de Urgență au făcut-o pe Irina să conștientizeze că fără laptop și tabletă, viața ar fi fost imposibilă în această perioadă. Iar asta atât din punct de vedere profesional, cât și în privința socializării și a relaxării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI