Cum se simte Mioara Roman după externare. Primele imagini cu mama Oanei Roman

Cum se simte Mioara Roman după externare. Primele imagini cu mama Oanei Roman
Cum se simte Mioara Roman după externare. Primele imagini cu mama Oanei Roman

Oana Roman a decis să își împărășească bucuria cu fanii săi. Aceasta a postat pe profilul ei de Instagram, imagini cu mama sa, Mioara Roman, după externare. Vedeta a menționat că se simte extrem de bucuroasă că mama ei va reveni acasă.

Oana Roman a postat primele imagini cu Mioara Roman după externare

Bruneta a fost extrem de încântată de ideea că mama sa va fi externată. Aceasta s-a dus împreună cu sora ei, Catinca, pentru a-și aduce mama acasă. Deși Oana Roman nu a avut o relație tocmai reușită cu mama sa, problemele de sănătate le-au apropiat foarte mult pe cele două. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un story în care își exprima bucuria acestui eveniment.

Mioara Roman a fost externată din spital joi. Cu acest prilej, Oana Roman a și postat imagini cu mama sa, în timp ce erau în mașină. Vremea frumoasă de afară a fost încă un prilej de bucurie pentru influencer.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…)  Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale

Cu câteva zile în urmă, Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital. Medicii au decis că aceasta trebuie operată pentru a-i fi înlăturat colecistul. Intervenția a fost făcută prin laparoscopie. Operația s-a încheiat cu succes, iar femeia a fost internată câteva ore în secția de ATI. Oana Roman spera să fie externată atunci, însă internarea Mioarei Roman a fost prelungită cu câteva zile.

După intervenție, bruneta a postat într-un mesaj pe Instagram că mama ei se simte bine. Vedeta nu a ezitat să menționeze și mesajele de mulțumire față de cadrele medicale care au avut grijă de Mioara Roman.

”Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a mai spus Oana Roman, pe Instagram.