Probleme pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la Paris

Probleme pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la Paris
Probleme pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la Paris

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ajunsă la Paris, Simona Halep se pregătește pentru Roland Garros. Iubitul Toni Iuruc, în schimb, avea alte planuri.

Simona Halep și Toni Iuruc, planuri date peste cap din cauza normelor anti-COVID. Partenerul visa la altceva

Imediat după ce a câștigat turneul de la Roma, Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, s-au îndreptat spre Paris, unde va urma un alt hop pentru tenismenă. Încântarea a rămas, căci Parisul este orașul favorit al sportivei, unde visa să se bucure de momente romantice alături de partener. Pe contul ei de socializare s-au regăsit imagini cu bulevardul Champs-Elysees, Arcul de Triumf fiind surprins în fundal, alături de mesajul: ”Cel mai frumos oraș”.

Tot în mediul online, Halep a surprins și câteva imagini din timpul liber, petrecut lângă Iuruc. Sursele WOWbiz.ro dezvăluie, însă, că aceasta este dezamăgită că, din cauza normelor de protecție împotriva noului coronavirus, nu se poate bucura de momentele din afara terenului așa cum plănuise Toni Iuruc. Dar afaceristul s-a descurcat cumva. Cum cei doi nu pot sta în același hotel, iar el i-ar fi trimis flori prin curier și i-ar fi făcut și alte surprize romantice.

„Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani (…) Ea, înainte de Toni, era stresată când venea vorba de întemeierea unei familii. Este visul ei din copilărie, și-a dorit întotdeauna să se vadă în rol de soție și de mamă.

Acum, de când e cu Toni, știe că i se va îndeplini visul și, probabil de aceea, este mult mai relaxată. Iar asta se vede și când vine vorba de sport, de performanță, reușește să intre în teren mai relaxată și mai focusată ca oricând. Probabil de aceea va avea, acum, în următoarea perioadă, și performanțe de ținut minte”, susține sursa publicației numite.

Se vor căsători curând

Ne pregătim pentru evenimentul anului sau, fără exagerare, pentru evenimentul secolului, căci una este Simona Halep. Sportiva a fost cerută de nevastă în mare secret, în octombrie 2019. Ea a spus ”Da” din toată inima, iar relația dintre cei doi este fără îndoială una foarte serioasă.  Și cum aceasta este extrem de discretă cu viața ei personală, nedând motive de bârfă nici despre viața sentimentală, relația cu Iuruc este cu adevărat specială.

E favorita principală la Roland Garros

Liderul mondial al ierarhiei WTA, Ashleigh Barty, a anunțat că nu va juca în sezonul european de zgură, din cauza riscurilor la care s-ar expune cu o deplasare făcută din Australia. Drept urmare, Halep va fi principala favorită la Roland Garros, precum a fost și la turneul din capitala Italiei, de săptămâna trecută. Românca a cucerit trofeul de la Roland Garros în 2018, învingând-o în ultimul act pe americanca Sloane Stephens.

Karolina Pliskova a simțit forma bună pe care o traversează constănțeanca în ultimul act de la Foro Italico și e de părere că Simona Halep mai poate pune în CV-ul său încă un titlu la Paris.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI