Reguli foarte stricte pentru invitații la logodna Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la petrecere

Reguli foarte stricte pentru invitații la logodna Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat la petrecere
Simona Halep s-a logodit oficial cu Toni Iuruc!

Astăzi este ziua cea mare pentru Simona Halep. Frumoasa tenismenă română s-a logodit cu alesul inimii ei, Toni Iuruc. Evenimentul a fost unul discret, ținut, atât câte se poate departe de ochii presei care a fost curioasă să cunoască mai multe detalii.

 

Simona Halep și Toni Iuruc, petrecere restrânsă de logodnă

Petrecerea a avut loc aseară, 23 noiembrie, la Constanța, într-un cadru restrâns, la un club exclusivist din Mamaia. După ce au fost la Viena și la Budapesta, cei Simona și Toni au ajuns și în orașul-iubirii, Paris. Capitala Franței a reprezentat un bun prilej pentru tenismena noastră de a le împărtăși fanilorși urmăritorilor sentimentul că se simte iubită.
Campioana de la Wimbledon 2019 a primit din partea viitorului soț un frumos inel de logodnă. Informația a transmis-o jurnalistul Decebal Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. Simona Halep își dorește o nuntă ca-n povești.

”În acest moment, la Club Riva ( Cafe del Măr) din stațiunea Mamaia, are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ținut la strict secret. În tradiția machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: ’se dă semnul’.

Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul și i-a cerut-o ca soție pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfășoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmulețe pe rețelele de socializare”, a dezvăluit sâmbătă seară Decebal Rădulescu, colaborator permanent Digi Sport.

Simona Halep și Toni Iuruc, alături de părinții ei, Tania și Stere Halep. Foto: wowbiz.ro
Simona Halep și Toni Iuruc, alături de părinții ei, Tania și Stere Halep. Foto: wowbiz.ro

Simona Halep nu a terminat excelent anul acesta, dar se pregătește de unul din cele mai importante evenimente din viața sa. Aceasta se va căsători cu Toni Iuruc.

Cum va arăta nunta mult așteptată?

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open 2020.  Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat, pentru aceeași wowbiz, un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Simona Halep a fost cerută recent în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Campioana de la Wimbledon a dezvăluit că și-ar dori să își facă nunta în România, pe malul mării. Evenimentul ar urma să aibă loc anul viitor, după ultimul Grand Slam al anului, US Open. Sportiva își dorește să devină mamă, iar copii ei să facă sport.