Probleme pentru fiica lui Connect-R de când a început școala. Ce a pățit Maya (exclusiv)

Probleme pentru fiica lui Connect-R de când a început școala. Ce a pățit Maya (exclusiv)
Maya, fiica lui Connect-R, a început școala. Ce probleme întâmpină

Connect-R are mari emoții de când fiica lui a început școala. Acesta spera ca micuța să aibă parte de clipe cât mai frumoase în noul colectiv, mai ales pentru că a ales cu grijă unitatea de învățământ, dar situația a luat o întorsătură neașteptată!

Ce probleme are fiica lui Connect-R la școală, de fapt

Fiica lui Connect-R și a Mishei a început școala. Părinții ei faimoși au avut grijă ca aceasta să aibă parte de ce este mai bun, așa că au ales o unitate de învățământ particulară, care respectă modelul nord-american. Cu acestea fiind spuse, micuța este dusă și adusă de la școală cu un microbuz special.

Totuși, artistul simte că Maya nu este extrem de bucuroasă de această nouă etapă din viața ei. Connect-R simte că școala schimbă total copilăria, mai ales pentru că vine cu anumite obligații, așa că micuța lui nu o să se mai poată bucura în voie de ce făcea până acum.

„Maya nu pare foarte bucuroasă că merge la şcoală. Poate exagerez şi eu puţin, poate că nu. Cert este că şcoala, vrând, nevrând, îţi ia ceva din bucuria copilăriei.

Nu mai poţi să faci ce te taie capul, să te joci sau să uiţi de tine. Adică ceea ce am putea numi nimicurile copilăriei, cum ar fi alergatul sau stropitul, ca să dau doar două exemple, atât de importante totuşi, sunt uşor-uşor înlocuite de obligaţii.

Şi iată de ce cred că Maya nu e atât de entuziasmată de noua sa postură, de elevă în clasa a întâia.”, a spus Connect-R pentru impact.ro.

Cu cine seamănă Maya. Connect-R a spus totul

De asemenea, cântărețul a făcut o comparație între el și fiica lui atunci când vine vorba despre entuziasmul la școală, explicând că nu a fost un om îndrăgostit de studiu.

“N-aş putea spune nici eu că m-am omorât după şcoală. Poate seamănă cu mine şi pe partea asta şi atunci o înţeleg. Dar altfel, şcoala aleasă pentru Maya e formidabilă.

Nu ne facem niciun fel de griji, nici măcar în contextul răspândirii coronavirusului din ultima vreme.”, a mai zis Connect-R.

Ce tradiție există în familia artistului. Cum își răsfață fiica

Totuși, chiar dacă Maya nu este entuziasmată de faptul că merge la școală, Connect-R are grijă să nu îi schimbe toate obiceiurile și să îi îndeplinească anumite dorințe. Artistul este un tătic foarte implicat, așa că îi spune micuței povești în fiecare noapte.

„Fetiţei mele îi plac foarte tare poveştile. Am mai povestit asta. Iar mie îmi place să le spun. Aşa s-a născut în casă tradiţia ca fata să adoarmă ascultând poveşti spuse de tatăl ei. În primele zile a fost în regulă, fiindcă citisem ceva poveşti la viaţa mea.

Dar, odată cu trecerea timpului, mi s-a epuizat întreaga rezervă. Degeaba am căutat pe Internet sau prin diverse cărţi. Nu mai găseam şi pace.

Într-o bună zi, mi-am zis: ”Măi, omule, dar ia să-ți pui mintea la contribuţie!’ Şi, de câteva luni bune, am seara şi povestea, care merg mână în mână!”, ne mai spune Connect-R.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI