Probleme pentru fiica adoptivă a Stelei Popescu. Planul ei măreț tocmai ce a fost spulberat (exclusiv)

Probleme pentru fiica adoptivă a Stelei Popescu. Planul ei măreț tocmai ce a fost spulberat (exclusiv)
Probleme pentru fiica adoptivă a Stelei Popescu. Ce a dezvăluit Doina Maximiliam despre vila regretatei actrițe.

Probleme pentru fiica adoptivă a Stelei Popescu, Doina Maximiliam. Planul potrivit căruia vila în care locuia regretata artistă urma să fie transformată într-o casă memorială nu a funcționat. În schimb, vedeta are în vedere deschiderea unui mic muzeu în onoarea regretatei artiste, în incinta Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

Probleme pentru fiica adoptivă a Stelei Popescu

Fiica adoptivă a Stelei Popescu, pe nume Doina Maximilian, a dezvăluit, în cea mai recentă intervenție pentru presa românească, cu ce probleme a fost nevoită să se confrunte pentru a trannsforma vila regretatei artiste într-o casă memorială. În ciuda tuturor eforturilor depuse, planurile nu par să se contureze.

Doina Maximilian a vrut să transforme vila în care a locuit Stela Popescu într-o casă memorială. Costul locuinței se ridică la o sumă de 250.000 de euro. Vecinii din curtea regretatei artiste nu sunt de acord, însă, cu o astfel de schimbare. Din acest motiv, s-au opus cu desăvârșire ideii. Fiica adoptivă a celebrei actrițe spune că nu-i condamnă pentru hotărârea lor.

„Pentru mine și pentru cei care cunosc cu adevărat chestiunea, nu se pune problema unei Case Memoriale Stela Popescu. Fiindcă, acolo unde a locuit în ultimii ani, nu se poate face așa ceva. Nu are ieșire direct la stradă, în primul rând, casa fiind legată de strada principală de o curte lungă și îngustă.

Pe de altă parte, în aceeași casă mai locuiesc și azi alte zece familii, care nu au fost niciodată de acord cu așa ceva. Cine-și dorește un haos permanent la el acasă? Îi înțeleg perfect pe vecini!”, a declarat Doina Maximilian, într-o intervenție pentru Impact.ro.

Ce vrea să facă Doina Maximilian cu vila actriței

Regizoarea de film pare împăcată cu faptul că, în București, nu va exista o casă memorială Stela Popescu. În schimb, fiica adoptivă a artistei a vorbit despre organizarea unui mic muzeu în onoarea mamei sale. Obiectele de interes ale celebrității vor fi puse în valoare la Teatrul de revistă „Constantin Tănase”, de pe Calea Victoriei.

Tot la instituția cu pricina, Doina Maximilian vrea să organizeze și un festival dedicat memoriei regretatei actrițe. În primă fază, planurile au fost discutate cu Alexandru Arșinel. Din nefericire, actorul s-a stins din viață pe data de 29 septembrie. Vasile Muraru, noul șef al instituției teatrale, este singurul pe care fiica adoptivă a Stelei Popescu se mai poate sprijini pentru a-și pune în practică ideile.

Doina Maximilian a explicat că ar putea să expună oricând obiecte de interes la expoziția organizată în cinstea mamei sale. Printre elementele ce ar fi valorificate se numără piese de mobilier, premii și/sau articole vestimentare. Dacă tot va funcționa ca la carte, un muzeu de mici dimensiuni în cinstea Stelei Popescu ar urma să fie inaugurat în decembrie 2023.

Urmăriți Playtech.ro și pe