Ce s-a ales de vila de la 2 Mai a Stelei Popescu. Cine locuiește în ea acum FOTO EXCLUSIV

Ce s-a ales de vila de la 2 Mai a Stelei Popescu. Cine locuiește în ea acum FOTO EXCLUSIV
Ce s-a ales de vila de la 2 mai a Stelei Popescu.

Regretata actriță Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani, la vârsta de 81 de ani, lăsând în urmă roadele a celor cinci decenii petrecuți pe scenă: roluri în filme, piese de teatru și televiziune. Stela Popescu a lăsat în urmă și o avere impresionantă, moștenită de fiica sa adoptivă, pe nume Doina Maximilian. Ce s-a ales de vila de la 2 Mai a Stelei Popescu, unul dintre imobilele deținute de actriță și locul de suflet în care se retrăgea pe perioada verii și pe care îl îngrijea cu multă dragoste.

Stela Popescu a lăsat în urmă o avere impresionantă

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite artiste. Cu o energie debordantă și un stil aparte, nicio apariție a actriței nu putea trece neobservată. Frumusețea, talentul, pasiunea pentru artă și bucuria de a trăi au încununat fiecare rol pe scenă. De altfel, în timpul vieții, actrița se ghida după două motto-uri:

„Nu trebuie să îţi doreşti ce este mai bun, ci să te bucuri de ce ai!” și „Bucură-te, bucură-te, fiindcă nici nu ştii cât e de târziu”.

Se știe faptul că actrița Stela Popescu a lăsat în urmă, pe lângă rolurile sale, și o avere impresionantă, adunată în cinci decenii de activitate artistică. Ea a lăsat în urmă un bloc cu trei etaje în Capitală, o vilă în Crevedia, vila de la 2 Mai, dar și o casă în centrul Bucureștiului, de altfel, chiar casa în care a fost găsită fără viață, de către fiica sa adoptivă. Toate acestea au trecut în posesia Doinei Maximilian, fiica adoptivă, și a fiicei acesteia, Stanca.

Ce s-a ales de vila de la 2 Mai a Stelei Popescu

Dintre toate imobilele deținute de regretata artistă însă, poate că cel despre care s-a vorbit tot mai mult a fost chiar vila de la 2 Mai, acolo unde artista obișnuia să își petreacă verile și pe care o îngrijea cu maximă dragoste și atenție.

Mulți se întreabă ce s-a întâmplat cu cocheta casă din satul 2 Mai, situată în comuna Limanu, județul Constanța. Mai cu seamă că vila unde odinioară mișunau muncitorii, care fie vopseau, fie renovau câte ceva, sub atenta supraveghere a actriței, se deteriorase pe alocuri!…

Playtech.ro a aflat însă misterul, iar conform informațiilor obținute în exclusivitate de reporteri, se pare că, după moartea artistei, fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian, ar fi vândut casa de la 2 Mai. Astfel, un vecin a spus că a vândut-o.

Casa și curtea au fost renovate. Iar dacă în anii trecuți erau turiști cazați în casa Stelei, de data aceasta în casa se află doar o doamnă, conform informațiilor obținute în exclusivitate de Playtech.ro. Vezi imagini actuale cu vila de la 2 Mai a regretatei Stela Popescu, obținute în exclusivitate de fotoreporterii Playtech.ro, în galeria foto a articolului!

„Nu am niciun secret, dar sunt două lucruri importante în viața unui om: moștenirea genetică și dragostea de viață. Dacă faci o profesie care te satisface, nu mai contează atât de tare banii.

Dacă ești foarte bun, atunci ceea ce îți vine de acolo îi ajunge să supraviețuiești. Nu vreau avion personal, nu mașini, marea mea bucurie este că am reușit în această profesie”, spunea Stela Popescu într-un interviu acordat în 2013.