Planul fetei adoptive a Stelei Popescu, după ce a moștenit un milion de euro: ‘Am vorbit și cu Alexandru Arșinel’

Planul fetei adoptive a Stelei Popescu, după ce a moștenit un milion de euro: ‘Am vorbit și cu Alexandru Arșinel’
Ce planuri are acum femeia

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a luat o decizie dură, după ce a moștenit o avere de un milion de euro. Presa a scris în trecut că femeia a lăsat de izbeliște mormântul regretatei actrițe, iubită de toți românii. Acum, la patru ani de la trecerea în neființă a Stelei Popescu, Doina Maximilian a vorbit despre planurile sale și a explicat de ce nu se îngrijește de locul de veci al mamei sale adoptive, după ce a rămas cu o avere de aproape un milion de euro.

De ce a lăsat de izbeliște mormântul mamei sale adoptive

Femeia este profesoară la Academia de Regie și Film din București și a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe, împreună cu care are o fiică în vârstă de 32 de ani.

Doina Maximilian a vorbit despre acuzațiile privind mormântul mamei sale adoptive.

Fiindcă am observat că oamenii se ghidează în general după opinia majorității și-și fac tot felul de păreri, fără a aprofunda.

Spre exemplu, în preajma datei la care s-au împlinit patru ani de la moartea Stelei Popescu, a apărut un material cum că mormântul ei de la Cernica nu e îngrijit.

Nu era nici primul și mă tem că nici ultimul! În aceste condiții, cum să le să spun oamenilor că nu e deloc așa?

Că am personal un grafic în baza căruia trec eu sau alte persoane cu care am discutat special lucrul acesta pe la mormântul ei și avem grijă de el?

E foarte greu…Și atunci am decis doar să fac și să nu mai comentez!”, a spus ea, întrebată de ce nu a răspuns la aceste acuzații.

De ce Doina Maximilian nu i-a spus niciodată mamă Stelei Popescu

Reporterii impact.ro au întrebat-o pe fiica regretatei artiste de ce nu a numit-o niciodată pe Stela Popescu mamă.

„Când eram doar noi două, îi spuneam întotdeauna Stela. În rest, în public, atunci când o însoțeam în diverse evenimente, îi spuneam doamna Stela.

În fața altora mi s-a părut mereu că asta e forma maximă de respect pe care i-o pot acorda. Și pe care i-o datorez până la sfârșitul vieții!

Fiindcă a fost un mare privilegiu, fără egal, de a fi stat atâția ani în preajma ei și, ca atare, consider că și azi trebuie să o tratez cu modestia aferentă.

Iar Stela Popescu a înțeles, ca nimeni altcineva, dorința mea și a tatălui meu, Puiu Maximilian, de a ne alinia în spatele ei.

Era forma noastră de respect și ea a înțeles și ne-a respectat această dorință de a sta în spatele ei. Lângă ea, dar totuși în spatele ei, dacă mă fac bine înțeleasă!”, a spus ea pentru Impact.ro.

Ce spune despre transformarea casei artistei într-un muzeu memorial

Cât despre proiectul transformării casei sale într-un muzeu memorial, femeia a spus că nu crede că va exista în București o casă memorială Stela Popescu, pentru că locuința ei din zona Grădinii Icoanei face parte dintr-o serie de case cu o cale de acces comună.

„Ca atare, acesta e un prim și mare impediment, să oferi acces liber celor care ar dori să vină să o viziteze, în eventualitatea în care s-ar realiza ceva din acest proiect.

Casa Stelei Popescu nu e la stradă, iar locul nu este ofertant, din păcate! Am vorbit pe această chestiune și cu Alexandru Arșinel și nu am găsit nicio soluție.

Am încercat să salvez ceva vorbind și cu fostul viceprimar general, Aurelian Bădulescu, dar tot fără niciun rezultat concret. Am ajuns să nu mai cred într-un asemenea proiect!”, a spus ea.

Femeia a fost întrebată ce planuri are pentru Crăciun. Fiica adoptivă a Stelei Popescu va merge în Germania, la familia ei.

„Cei care nu mă cunosc nu știu că am familia în Germania. Sunt cu un picior aici, dar și cu un alt picior în Germania.

La jumătatea lunii decembrie voi pleca acolo, fiindcă nu mi-am mai văzut familia de ceva vreme, cu pandemia asta.

Cât voi mai preda la facultate voi mai sta și prin România, dar apoi mă trage ața către Germania…Așa că nu știu să vă răspund azi concret!”, a încheiat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI