Probleme pentru Elena Udrea după ce a fost reținută în Bulgaria. Adrian Alexandrov explică prin ce a trecut iubita lui

Probleme pentru Elena Udrea după ce a fost reținută în Bulgaria. Adrian Alexandrov explică prin ce a trecut iubita lui
Iubitul Elenei Udrea explică problemele pe care l-a întâmpinat aceasta după ce a fost reținută în Bulgaria

Ce probleme a întâmpinat Elena Udrea după ce a fost reținută de autoritățile din Bulgaria? Nu se știe nici până la această oră dacă documentele așteptate de magistrații bulgari sunt traduse sau dacă Udrea va beneficia de un translator astăzi. Adrian Alexandrov vine cu detalii cu privire la chinul prin care trece iubita lui în aceste momente. Cea din urmă ar trebui să fie din nou în prezența instanței de acolo, după ce ieri nu a putut fi audiată din lipsa unui traducător.

Ce probleme întâmpină Elena Udrea: ea a fost reținută în Bulgaria

Elena Udrea a fost reținută joi de către autoritățile din Bulgaria. Nici până la această oră nu se știe dacă documentele așteptate de magistrați sunt traduse sau dacă ea va beneficia măcar astăzi de un translator.

Elena Udrea trebuie să fie din nou prezentă în instanța din Bulgaria, după ce ieri nu a putut fi audiată tot din această cauză. Fosta blondă celebră din politică așteaptă să afle când va fi extrădată.

În timpul acesta, Adrian Alexandrov a ajuns și el în Bulgaria pentru a o putea susține pe partenera sa. Adrian Alexandrov a vorbit cu un reporter Antena 3 și a mărturisit că iubita sa a suferit o cădere nervoasă după ce a fost reținută, dar acum se simte mai bine.

De asemenea, avocata fostului ministru al Turismului nu a dorit să comenteze cazul în fața jurnaliștilor, dar a susținut că documentele nu sunt încă traduse și că nu există un translator care să fie prezent în instanță.

Comunicat MAI

Amintim că Elena Udrea a fost reținută de poliția bulgară în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile române, arată agenția bulgară BTA. Ea a ajuns în custodia autorităților în apropierea punctului de control Kulata, la granița Bulgariei cu Grecia.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei.

În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, precizează un comunicat al MAI.

,,Nu avea restricţionat dreptul la liberă circulaţie”

Poliția de Frontieră a confirmat atunci că Elena Udrea a ieșit din țară, dar a precizat și că a făcut-o legal pentru că nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care a făcut-o.

,,Ca urmare a interesului manifestat de reprezentanţii mass-media faţă de ieşirea din ţară a unei persoane de sex feminin, cetăţean român, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera informează următoarele:

Persoana în cauză a părăsit teritoriul ţării în cursul dimineţii de 07.04.2022, pe cale terestră, în mod legal, deoarece nu avea restricţionat dreptul la liberă circulaţie de către instituţiile competente”, se arată în Comunicatul Poliției de Frontieră.