Probleme pentru Adela Popescu de când are 3 copii. Ce se întâmplă la ei în casă: ”E imposibil”

Probleme pentru Adela Popescu de când are 3 copii. Ce se întâmplă la ei în casă: ”E imposibil”
Ce probleme întâmpină Adela Popescu de când are 3 copii

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară, dar aceasta se confruntă cu anumite probleme. Chiar dacă viața prezentatoarei de televiziune este înfrumusețată de trei băieți, aceasta nu se teme de a spune adevărul atunci când trece prin situații delicate.

Adela Popescu, dezvăluiri uluitoare. Ce se întâmplă în familia ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au bucurat de câteva momente de liniște în momentul în care Andrei și Alexandru, băieții cei mari, au fost trimiși la bunici pentru a avea parte de o vacanță ca pe vremuri.

Totuși, vedeta a fost surprinsă în momentul în care unul dintre copiii săi a avut o mare rugăminte.

Blondina a rămas fără cuvinte când Alexandru și-a dorit să mai rămână la Șușani, în timp ce Andrei a vrut să se întoarcă acasă pentru a petrece timp cu frățiorul său. Adela Popescu a decis să le spună totul fanilor.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm.

Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav.”, a transmis Adela Popescu, pe Instagram.

Ce probleme are Adela Popescu: ‘Este practic imposibil de realizat’

Soția lui Radu Vâlcan se bucură pentru că are parte de armonie, chiar dacă unul dintre băieți s-a decis să rămână la bunici, în timp ce altul și-a dorit să stea alături de părinți.

Chiar dacă vedeta trăiește clipe minunate de când a devenit mămică pentru a treia oară, problemele nu au întârziat să apară. Adela Popescu și-a dat seama că fiecare copil are nevoie de timpul său petrecut cu părinții, lucru destul de greu de pus în aplicare.

Prezentatoarea de televiziune se bucură pentru că micuții săi au o relație extraordinară, dar și-a dat seama că dragostea nu se împarte, în timp ce timpul nu îi este de ajuns pentru a petrece timp separat cu fiecare dintre băieții săi.

”Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui si doar al lui cu părinții.

Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a adăugat Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI