Unde poți să vezi Survivor România 2021 dacă nu ai Kanal D. Este și online, gratuit

Unde poți să vezi Survivor România 2021 dacă nu ai Kanal D. Este și online, gratuit
Survivor Romania, disponibil si online

S-a aflat unde poți să vezi Survivor România 2021 chiar dacă nu ai acces la Kanal D. În plus, este și online, gratuit.

Unde poate fi vizionat Survivor România, în afară de Kanal D. Aici poate fi văzut și online, gratis

Survivor România 2021 se poate vedea și în online. Reality show-ul sportiv va putea fi urmărit pe TV, dar și în online. Emisiunea va fi difuzată cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la orele 20:00 pe Kanal D. Survivor România online poate fi vizionat AICI.

Survivor România este un format internațional de succes, produs de Acun Medya. Showul pune la încercare vedete și personalități încă necunoscute publicului larg. Le testează inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică, precum și puterea de adaptare la condițiile extreme, departe de confortul familiei, locuinței și de tehnologie.

Cine face parte din echipa Războinicilor

Showul TV de la Kanal D este format din două echipe, cea a Faimoșilor și echipa Războinicilor.

În sezonul 2 al emisiunii, echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghița, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Cine face parte din echipa Faimoșilor

De cealaltă parte, echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

De asemenea, evoluția concurenților de-a lungul desfășurării concursului TV va fi observată cu atenție și expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, acesta fiind prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor România.

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

De asemenea, Daniel Pavel are o experiență de peste 12 ani în radio și TV. Prezentatorul Survivor România  2021 a avut un parcurs uluitor în cariera sa. Acesta a renunțat la cariera de ofițer în marină pentru a deveni om de radio și televiziune.

Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

De ce vor avea parte telespectatorii în noul sezon Survivor România

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun.

E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI