Probleme mari la Asia Express sezonul 4. Un concurent a dat din casă tot! EXCLUSIV

Probleme mari la Asia Express sezonul 4. Un concurent a dat din casă tot! EXCLUSIV
Probleme mari la Asia Express sezonul 4 din cauza șoferilor turci

A trecut deja o săptămână de când cele 9 echipe au plecat în aventura vieții lor, marea competiție Asia Express, difuzată de Antena 1. Vedetele pornite pe „Drumul Împăraților” sunt nevoite să străbată Turcia, Georgia, Azerbaijan, Iordania și Israel. Marian Natanticu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre problemele cu care se confruntă celebrul său frate, Cosmin.

Probleme mari la Asia Express sezonul 4

  • ”Șoferii turci nu opresc!”

Contactat de reporterii Impact.ro, fratele celebrului actor Cosmin Natanticu ne-a declarat următoarele:

”Cosmin a scris pe un grup de WhatsApp că sunt bine. Însă mi-a zis că este foarte greu la traseu. Dar eu sunt de părere că este acel șoc de la început, iar pe parcurs o să își revină, încetul cu încetul. Îmi spunea că este foarte greu cu luatul la ocazie, că aleargă foarte mult, plus că sunt un pic împrăștiați căci șoferii turci nu opresc.

Este vorba aici și despre acomodare, așa sunt toate începuturile. Competiția are reguli destul de stricte. Din câte știu, le-a fost luat telefonul, iar cu cei apropiați vorbesc doar la un număr de zile, nu în fiecare zi”, ne-a mărturisit  în exclusivitate, Marian Natanticu despre problemele pe care vedetele le au la Asia Express.

Cosmin și soția lui au avut emoții înaintea competiției

Înainte de a pleca la Asia Express, Eliza Natanticu ne declara, în exclusivitate pentru Impact.ro:

“Având în vedere situația actuală cu COVID-19, avem amândoi emoții, în rest nu, chiar suntem bine. Sunt sigură că totul o să fie bine. Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru. Oricum am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu”.

Totodată, blondina ne mai spunea, mai în glumă mai în serios, că privește totul ca pe aventura vieții lor:

“Până acum nu am avut niciodată astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiuni, acolo cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile. La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă”.

Connect-R a vrut să renunțe la Asia Express

Dar și Shift și Connect-R au vrut să renunțe la Asia Express după ce au avut necazuri cu autostopul, încă din prima zi de când au ajuns în Turcia. Ștefan s-a supărat atât de tare, încât a avut un moment în care și-a dorit să se întoarcă acasă. Shift a spus:

”Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă”.

Connnect-R a adăugat:

”În prima zi de Asia Express, eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune”.

În competiția Asia Express de la Antena 1 s-au înscris la start următoarele echipe: Connect-R și Shift, soții Cosmin și Eliza Natanticu. Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy, de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI