01 iun. 2021 | 12:16

Asia Express episodul 1 online. Ce au descoperit vedetele în Turcia. Primele imagini VIDEO

Monden
Asia Express episodul 1 online. Ce au descoperit vedetele în Turcia. Primele imagini VIDEO
Asia Express sezonul 4 episodul 1: primele reacții ale vedetelor

Noul sezon din emisiunea Asia Express i-a întâmpinat cu brațele deschise și provocări uriașe pe cei care au acceptat să ia parte la experiența cea mai dură din viața lor. Ce au descoperit vedetele în Turcia și cum au fost primele clipe din emisiune? Iată reacțiile de după prima etapă!

Asia Express sezonul 4 episodul 1

Asia Express continuă! Iată că după lungi așteptări din cauza contextului pandemic, alte perechi de vedere au spus „DA” provocării! Alte persoane publice și-au luat partenerii cu care cred că funcționează cel mai bine și au părăsit România.

Aceștia au ajuns deja pe tărâmurile turcești, iar filmările desigur că au început, dar difuzarea imaginilor urmează să fie peste o vreme. Fanii show-ului de aventură abia așteaptă să vadă cum se descurcă vedetele lor preferate în fața provocărilor.

  • Echipe sezonul 4:

Connect-R și Shift
Lidia Buble și Estera Buble
Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu
Adriana Trandafir și Maria Trandafir
Mihai Petre și Elwira Petre
Alexandra Ungureanu și Anca Ungureanu
Patrizia Paglieri și Francesco Paglieri
Adrian „Cuza” Popescu și Emanuel „Emi” Popescu
Mihai Dan Zarug și Lorelei Bratu

Primele reacții ale vedetelor

„Foarte greu! Sper să facem față și să ne amuzăm în același timp”, a mărturisit Adriana Trandafir. „În unele situații chiar nu ne așteptam să ajungem”, a concluzionat Lidia Buble, șocată de lucrurile prin care a trecut chiar și în prima etapă a competiției.

„Eu nu mai pot! Chiar am vrut să renunț. E greu, iar cel mai ușor rucsac are 17 kilograme. Gândiți-vă numai la asta”, a declarat Connect-R șocat de cele petrecute. „Cald! Foarte cald!”, a fost reacției soției lui Mihai Petre.

Intens! Am mers din remorcă într-un portbagaj, dar multă adrenalină. Cui nu-i place adrenalina? Ne descoperim ușor, ușor. Nu credeam despre mine pot să fiu atât de disperat niciodată”, a continuat fostul jurat de la „Românii au talent”

„Eu mă declar mulțumită cu fizicul meu…nici nu mai zic de acest rucsac”, a subliniat mama Alexandra Ungureanu. „E cel mai tare fenomen!!”, a spus soția lui Natanticu în video.

Ce spunea Irina Fodor înainte de plecare?

„Mai sunt doar câteva zile până la plecare, și am început să îmi fac bagajul: am haine pentru temperaturi de maximum 10 grade, dar și haine pentru 50 de grade. Pălării, eșarfe, trusa de make-up, accesorii… Toate sunt împrăștiate prin dormitor, trollerul stă cu gura căscată la mine și se întreabă dacă am cu adevărat de gând să înghesui toate bulendrele alea în el. Adevărul e că, în perioada asta înainte de plecare, mi-a fost cel mai greu: tot timpul am fost împărțită între astea două sentimente: entuziasmul de a porni într-o aventură și frica de a fi departe de ai mei atâta timp”
Irina Fodor (Sursa: blog personal – irinafodor.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro