Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Shift și Connect-R la Asia Express. De ce au vrut să renunțe

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Shift și Connect-R la Asia Express. De ce au vrut să renunțe
Ce s-a intamplat, de fapt, cu Shift si Connect-R la Asia Express

Veste surprinzătoare pentru fanii Asia Express 4. Connect-R a fost pe punctul de a renunța la competiția care se desfășoară, în acest an, în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. De ce a vrut să plece de la Asia Express după prima zi de concurs. Fanii artistului au fost uimiți.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Shift și Connect-R la Asia Express

Asia Express este, cu siguranță, cel mai dur și solicitant reality-show din lume. Spre deosebire de Survivor, unde concurenții sunt fortați să trăiască pe o insulă și să apeleze la instinctele lor de supraviețuire, participând la probe fizice, Asia Express presupune un ritual mai complex. Nouă perechi de vedete pornesc în aventura vieții lor, traversând trei state pentru a parcurge Drumul Împăraților.

Jocurile solicitante l-au uimit pe Connectr-R, care a fost la un pas să renunțe la competiție. Aflat în Turcia alături de Shift, colegul său de echipă, cei doi cântăreți au plecat cu forțe proaspete din România, fiind determinați să aducă acasă trofeul câștigător al sezonului patru Asia Express. Connect-R și-a făcut și o strategie pentru autostop: a luat o poză cu Gică Hagi la el, pentru a-l ajuta să oprească mașinile pe drum

„O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm. N-avem noi condiție fizică, dar pe psihic stăm foarte bine”, declara Connect-R înainte de a pleca în Asia Express.

De ce au vrut să renunțe Shift și Connect-R la Asia Express 4

Cu toate acestea, Shift și Connect-R au avut probleme cu autostopul încă din prima zi de când au aterizat în Turcia. Cei doi cântăreți au avut probleme în a se înțelege cu turcii, având în vedere că aceștia nu vorbesc foarte cursiv limba engleză.

Fostul soț al Mishei s-a supărat atât de tare încât a avut un moment în care și-a dorit să părăsească Asia Express 4, dar nu a făcut-o, spre fericirea numeroșilor fani care îl susțin în mediul online.

Shift: Nu ne așteptam să fie chiar așa. În momentul ăsta nici măcar nu ne mai amintim de confortul de acasă.

Connnect-R: În prima zi de Asia Express eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacii pe care îi cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI