Probleme în familia Simonei Gherghe: „Nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta”

Probleme în familia Simonei Gherghe: „Nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta”
Probleme in familia Simonei Gherghe Nu ne mai intelegem om cu om in casa asta

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV din România. Are o carieră fulminantă în televiziune, iar pe plan personal este o femeie împlinită, având un soț și doi copii pe care-i iubește mai mult decât orice. Cu toate acestea, frumoasa blondină s-a confruntat cu anumite probleme în familie.

Simona Gherghe, moment de vulnerabilitate pe Instagram

Simona Gherghe se poate lăuda cu faptul că are tot ce-și poate dori. O carieră de invidiat în domeniul televiziunii, milioane de fani care o apreciază și o familie fericită. Cu toate acestea, ca orice om, și ea are nevoie de câte o pauză, din când în când.

Recent, faimoasa prezentatoare de la Mireasa a vorbit deschis, pe Instragram, despre motivele pentru care a fost absentă de pe micile ecrane, pentru o scurtă perioadă de timp. Simona Gherghe s-a confesat prietenilor săi virtuali, într-un moment de vulnerabilitate.

Deși bucuria că este mamă reprezintă cea mai mare realizare a vieții sale, Simona Gherghe a mărturisit că există anumite momente când se simte copleșită.

„Nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta!”

Dincolo de lumina reflectoarelor, a prompterelor și a emisiunilor de succes, Simona Gherghe este mamă cu normă întreagă, iar acest lucru îi ocupă tot timpul. Vedeta Antenei 1 a povestit ce pățește acasă, cu cei doi prichindei ai săi, aflați în vacanță.

„Bună, în a nu știu câta zi după Crăciun. Spuneți-mi, vă rog, că și ai voștri fac o mie de tantrumuri pe zi, că refuză să doarmă la prânz, că nu te mai poți înțelege cu ei, că este haos. Și că, uneori, e drept că îmi trece repede, parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic. Hai, că trecem și peste asta.

Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie de când am intrat practic în vacanță, de când suntem în programul acesta fără niciun program, de fapt. Asta e, recunosc, nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta, am fost și fără bunici, dar o să supraviețuim.

O să plecăm în curând la munte, la schi și o să fie perfect. Povestea s-a încheiat așa: i-am dat pufuleți (n.r. – Vlad, fiul ei), apoi a vrut ciorbă. Ideea e că am decis să nu mă mai stresez. În mod normal m-aș fi agitat că nu mănâncă.”

Simona Gherghe este căsătorită civil, din aprilie 2017, cu Răzvan Săndulescu, bărbatul cu care este într-o relație de foarte mulți ani. Soțul prezentatoarei emisiunii Mireasa de la Antena 1 i-a dăruit doi copii, pe Ana Georgia și Vlad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI