Ce mare teamă are Simona Gherghe, de fapt. Vedeta Antenei 1 a dat din casă

Ce mare teamă are Simona Gherghe, de fapt. Vedeta Antenei 1 a dat din casă
Ce mare teama are Simona Gherghe

De când a devenit mamă, Simona Gherghe se consideră cea mai fericită și norocoasă femeie din lume. Cu o carieră impresionantă în televiziune și o familie care o adoră, prezentatoarea de la Mireasa are tot ce-și poate dori. Cu toate acestea, iată care sunt cele mai mari temeri ale sale.

Cea mai mare frică a Simonei Gherghe

Are 44 de ani, este vedetă, soție, mamă și se bucură de simpatia și aprecierea a milioane de români din toate colțurile României. Simona Gherghe are o carieră impresionantă în televiziune, fiind una dintre cele mai cunoscute personalități publice din showbizul autohton.

De când a devenit mama a doi copii, prezentatoarea showului matrimonial Mireasa de la Antena 1 reușește să se împartă cu succes între job și creșterea celor două minuni din viața sa, Ana și Vlad.

Într-un interviu acordat celor de la VIVA, frumoasa blondină a mărturisit care a fost cea mai mare temere a sa în pandemie, atunci când instituțiile școlare au fost închise.

Deși se testează toți din casă în fiecare săptămână, pentru a se asigura că sunt în regulă, Simona Gherghe și soțul ei Răzvan Săndulescu au luat decizia de a-i duce în continuare pe copii la grădiniță, pentru dezvoltarea lor emoțională, spune ea.

„Am făcut vreo trei luni grădiniţă online, în lockdown. Ana era chiar la început, atunci ar fi trebuit să meargă la grădi şi a fost singura ei legătură cu copiii şi cu Miss. Atunci mi s-a părut bine pentru ea, căci izolarea aia şi-aşa ne-a afectat pe toţi. Practic, intra în două sesiuni de câte 30 de minute, cât făceau două activităţi.

Dar evident că nu e o soluţie şi că un copil de câţiva ani nu poate fi atent câteva ore. Nici sănătos nu e. Acesta e şi motivul pentru care noi am ales să-i ducem în continuare la grădiniţă, chiar şi acum. Dezvoltarea lor emoțională e esenţială.

Mi-e teamă să nu se îmbolnăvească. Trăiesc cu spaima asta… Ţi-am spus că îi testez des, sunt extrem de atentă la simptomele lor, când mai răcesc. Dar cred că sunt frici cu care trăiesc toate mamele, mai ales în perioada asta atât de grea.”, a declarat Simona Gherghe, exclusiv pentru viva.ro.

Cum se înțeleg între ei copiii Simonei Gherghe

Deși la început au existat anumite gelozii între Ana și Vlad, Simona Gherghe mărturisește că cei doi copii ai ei se iubesc foarte mult și, ca orice frați, se mai ceartă din când în când, însă legătura lor este una extrem de strânsă.

Deși a fost atacată în trecut, pe vremea când prezenta emisiunea Acces Direct, Simona Gherghe mărturisește că este o fire pacifistă și își dorește că ai ei copii să se înțeleagă extrem de bine.

„Sunt extrem de legaţi unul de altul. Se iubesc mult, dar se şi bat. Se joacă împreună, dar se şi ceartă. Trebuie să fim mereu în preajma lor. Şi evident că încă mai sunt gelozii. Amândoi sunt, acum, geloşi, dar le explicăm în fiecare zi cât de iubiţi sunt şi cât de norocoşi sunt că se au unul pe altul.”, a mai zis frumoasa vedetă pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI