Probleme grave pentru Revelionul lui Dan Negru. Ce se întâmplă cu filmările

Probleme grave pentru Revelionul lui Dan Negru. Ce se întâmplă cu filmările
Dan Negru are probleme cu Revelionul din pandemie

Sunt probleme grave cu Revelionul lui Dan Negru după ce multe vedete, din cauza epidemiei de coronavirus, și-a mărit exagerat tarifele. Astfel, Dan Negru a povestit pentru IMPACT că invitat zeci de vedete, însă unele dintre acestea vor să fie plătite dublu sau triplu față de anii trecuți.

Dan Negru nu mai are cu cine să facă Revelionul în timp de pandemie. Ivitații săi au devenit foarte pretențioși

Dan Negru are probleme cu Revelionul 2020-2021, scrie impact.ro. Dan Negru întâmpină greutăți din partea invitaților care percep tarife mult mai mari ca în anii trecuți.

Prinicpalul vinovat este epidemia de coronavirus. Astfel, mulți invitați nu mai sunt în Capitală din cauza virusului uciagș, altora le este frică să mai participe, iar alții cer prea mulți bani, în contextul în care nu au mai încasat banii pe care îi luau în anii trecuți și vor să se scoată pe final de an.

Dan Negru are proleme cu invitații de Revelion
Dan Negru are proleme cu invitații de Revelion

Când are vrea Dan Negru să filmeze Revelionul 2020-2021

Ohooo, e al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România.

Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit.

Toată lumea este dornică să se termine 2020

Dar, o să le rezolvăm, sper. O să încerc să împac toți românii, vor fi și Selly dar și Florin Piersic, și tineri și seniori, și muzică și umor, ca pentru un an pe care toți așteaptă să-l termine”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru a dezvăluit ce se întâmplă cu programul de Revelion în urmă cu câteva zile, când a promis românilor că va face Revelion și anul acesta, emisiune cu care ăși delectează telespectatorii de 20 de ani în coace.

Dan Negru era mai încrezător în urm,ă cu câteva zile

Dan Negru spunea că acesta va avea loc și în acest an. Astfel, Dan Negru a dezvăluit pe rețeaua de socializare că filmările pentru Revelionul de acest an acest an vor începe undeva între 2-4 decembrie.

Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre Revelionu’ cu Negru”văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe… Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producție tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva”, a scris Dan Negru Pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI