12 nov. 2021 | 11:19

Probleme grave de sănătate pentru Brigitte Sfăt: ”Mă trezesc amorțită total. Se umflă tare”

Monden
Probleme grave de sănătate pentru Brigitte Sfăt: ”Mă trezesc amorțită total. Se umflă tare”
Probleme de sanatate pentru Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă are anumite probleme de sănătate, după ce a muncit toată vara pentru a-și pregăti noul local care se va deschide în curând. Ce a pățit, de fapt, vedeta de la Antena Stars.

Ce probleme de sănătate are Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă delicată. Controversata brunetă se confruntă cu anumite probleme de sănătate, fiind nevoită să meargă urgent la medic.

Vedeta de televiziune a muncit lunile de vară pentru a-și pregăti localul care va fi inaugurat în curând. Soția lui Florin Pastramă își va deschide o terasă în București. Din păcate, restricțiile din pandemie au împiedicat-o pe Brigitte să-și deschidă, momentan, restaurantul.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Brigitte Pastramă i-a mărturisit prezentatorului Dan Capatos că de o lună de zile are dureri musculate în partea dreaptă a corpului, însă bruneta pune totul pe seama faptului că a stat foarte mult timp în curent și a depus efort fizic, lucrând la terasă.

„Mă doare toată partea dreapta, tot tot. Sper să fie de la curent, să nu fie alte probleme. Mă doare foarte rău, rău de tot, uneori noaptea mă trezesc amorțită total.

Am niște gâlme, am zis să mă duc să-mi fac un RMN, am multe, se umflă tare. Am lucrat foarte mult la terasă că nu erau puse geamurile. Mă doare de o lună și ceva, de la mijlocul coloanei”, a declarat Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Brigitte Pastramă a pierdut procesul cu Philipp Plein

Controversata Brigitte a primit o lovitură dură acum puțin timp. Vedeta a pierdut procesul cu Philipp Plein, după ce designerul a acuzat-o pe româncă de faptul că și-ar fi promovat magazinul prin reclame publicate în mediul online și ar fi încercat să-și dezvolte capitalul de imagine asociindu-se cu brandul german.

„De asemenea, învederează că nu și-a asociat numele, imaginea sau activitatea cu reclamantul din prezenta cauză în nici un moment deoarece acesta nu este o persoană foarte cunoscută în România, astfel încât să aducă să sporească capitalul de imagine al pârâtei.”, au susținut avocații lui Brigitte Brigitte în instanță, conform celor de la Wowbiz.

Instanțele de judecată au dat verdictul usturător pentru vedetă, iar Brigitte nu mai are dreptul să comercializeze, promoveze sau să folosească în activitatea comercială produsele marca Philipp Plein.

„Mai arată că la dosar au fost depuse două e-mail-uri în care s-a purtat o corespondență între o persoană fizică, cel mai probabil doamna Brigitte Sfăt, administratorul celor două pârâte, și o altă persoane despre care se susține că ar fi reprezentantul reclamantului, în care se bucură de calitatea de clientă a acelui magazin, ceea ce demonstrează cunoștință directă și intenția cu care au operat.

Din al doilea e-mail ar reieși fracționată că acea persoană ar fi dorit să obțină o franciză, dar a fost refuzată. Toate acestea conduc la intenția urmărită de pârâte, de a crea această falsă asociere cu niște produse ale reclamantului și transferul acestui magnetism al mărcilor notorii, în sensul în care doamna Brigitte Sfăt s-ar fi dorit a fi ambasadoarea modei, sau a haute couture-ului.”, se arată în dosarul lui Brigitte Sfăt, notează cei de la sursa citată.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro