Motivul pentru care fosta soție a lui Ilie Năstase și Ciprian Marica au ajuns la cuțite. Ce a scos-o din sărite pe Brigitte Sfăt

Motivul pentru care fosta soție a lui Ilie Năstase și Ciprian Marica au ajuns la cuțite. Ce a scos-o din sărite pe Brigitte Sfăt
Este vorba despre datorii si multi bani la mijloc

Ciprian Marica și Brigitte Pastramă au ajuns la discuții aprinse. Totul a pornit din cauza banilor, iar Ilie Năstase a fost și el implicat.

De ce au ajuns la scandal Brigitte Pastramă și Ciprian Marica

Brigitte Pastramă și Ciprian Marica au ajuns la discuții aprinse din cauza unor datorii. Terenurile închiriate de Marica de la Ilie Năstase au apă și energie electrică de la familia Pastramă, dar facturile nu au fost plătite la timp.

Din această cauză s-a aprins un scandal monstru. Familia Marica nu a plătit partea sa din facturile la apă și curent.

Terenurile de fotbal deținute de Marica primesc apă și energie la comun cu familia Pastramă, acolo unde ajung și facturile, pe care în mod normal le împart. Totuși, fotbalistul nu și-a plătit utilitățile, așa că tatăl Brigitte și Florin Pastramă l-au contactat pe tatăl lui Ciprian Marica, administrator al complexului.

Se pare că bărbatul susține că situația s-a rezolvat. Tatăl lui Ciprian Marica a vorbit pentru spynews.ro, spunând că „nu e problema presei. Nu s-a întâmplat nimic. Situația s-a rezolvat. Facturile au fost plătite”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu terenurile

Conform playsport.ro, terenurile unde a fost baza Voința au fost preluate de Marica de la Ilie Năstase, care ar fi trebui să construiască o academie de tenis.

În 1998, Clubul Voința a încheiat un contract de cesionare pe 60 de ani cu Nastimex SRL, firma fostului tenismen pentru Academia de tenis.

Anul următor, președintele Voința a solicitat Ministerului Tineretului și Spotului să preia în administrare clubul cu tot cu datorii.

Trecerea s-a efectuat în 12 octombrie 199 și apoi a fost dată în folosință pe 49 de ani Fundației pentru tenis Academia Ilie Năstase.

Procesele dintre Clubul Voința, MTS și Ilie Năstase au durat câțiva ani, având câștig de cauză fostul tenismen.