Probleme financiare mari pentru Cristina Spătar. Artista nu știe ce să mai facă (exclusiv)

Probleme financiare mari pentru Cristina Spătar. Artista nu știe ce să mai facă (exclusiv)
Drama Cristinei Spătar. Prin ce trece vedeta

Cristina Spătar se confruntă cu numeroase probleme! Vedeta nu o duce chiar așa de bine pe plan financiar. Veniturile cântăreței au avut de suferit din cauza lipsei concertelor, dar și pentru că aceasta are parte de cheltuieli destul de mari. Ce se întâmplă, de fapt, cu artista?

Ce probleme are Cristina Spătar. Vedeta trece prin momente dureroase

Majoritatea artiștilor trec printr-o situație dificilă. Multe concerte și evenimente au fost amânate sau anulate, astfel că veniturile cântăreților au avut de suferit. Între timp, cei care bucurau românii prin fiecare apariție s-au îndreptat către alte domenii pentru a avea parte de câștiguri suplimentare.

Nici Cristina Spătar nu a scăpat de probleme. Vedeta nu o duce extrem de bine pe plan financiar, așa că se gândește la o variantă pentru a reuși să depășească situația neplăcută. Salvarea ei ar putea să vină chiar de la sora ei stabilită la Londra, pe care o vizitează oricând are ocazia, potrivit Impact.ro.

Cristina Spătar traversează o perioadă grea din viața ei

În cazul în care Cristina Spătar ar decide să renunțe la România și să se mute în Marea Britanie, sora ei, Narcisa, i-ar fi alături. Artista ar fi sprijinită și ajutată de ruda ei, însă nu totul este așa de ușor precum pare. Mai exact, cântăreața nu poate să facă oricând își dorește o astfel de mișcare drastică.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu, însă mariajul dintre aceștia nu a avut succes. Ei au ajuns la divorț în urmă cu doar câțiva ani. Cei doi au împreună doi copii, așa că artista nu ar renunța la micuții ei pentru nimic în lume. Totuși, relația pe care o au foștii soți nu este chiar așa de roz.

Artista o duce foarte greu. Pandemia i-a adus multă suferință

Mai exact, Cristina Spătar și Alin Ionescu nu au mai vorbit încă din momentul în care și-au dorit să divorțeze. Fostul soț al artistei nu și-a dat acordul ca micuții să fie scoși din țară de mama lor. Ba chiar, cântăreața nu a cerut nici procură ca să plece cu aceștia în afara României.

„Nu știu nimic. Pentru mine este un capitol încheiat, nu vreau să dau vreo declarație pe acest subiect.”, a zis vedeta.

Unde locuiește Cristina Spătar

Între timp, vedeta nu are un contract pentru sărbători, deși a negociat pentru un eveniment.

Aceasta traversează o perioadă grea din viața ei, mai ales pentru că se confruntă cu multe griji din punct de vedere financiar. Ea s-a mutat într-o locuință pentru care plătește chirie după ce a plecat din vila luxoasă de pe Lacul Crevedia în 2019, la cererea fostului soț.

În prezent, vedeta trăiește cu banii strânși de pe vremea când o ducea foarte bine din punct de vedere profesional. Cristina Spătar își dorește să cumpere o locuință prin credit, însă avansul cerut îi dă mari bătăi de cap.

Urmăriți Playtech.ro și pe