Probleme din ce în ce mai mari pentru Alexandru Cumpănașu. Fundația Colegiului Național de Apărare l-a suspendat din funcție

Probleme din ce în ce mai mari pentru Alexandru Cumpănașu. Fundația Colegiului Național de Apărare l-a suspendat din funcție

Alexandru Cumpănașu are probleme din ce în ce mai mari. Fundația Colegiului Național de Apărare l-a suspendat din funcția de vicepreședinte.

Fundația Colegiului Național de Apărare l-a suspendat  pe Alexandru Cumpănașu din funcție

Unde dai și unde crapă? Alexandru Cumpănașu, acum în plină ascensiune, a dat pe o parte și a pierdut pe alta. Fundația Colegiului Național de Apărare a decis ca noul candidat la prezidențiale să fie suspendat din funcția de vicepreședinte. Într-o postare pe Facebook, reprezentanții organizației au scris și motivele pentru care au luat această hotărâre.

Fundația vrea să stea departe de ultimele informații publice ale lui Cumpănașu, considerându-le nepotrivite cu principiile promovare de organizație. De asemenea, reprezentanții subliniază și faptul că afirmațiile fostului vicepreședinte al formațiunii au fost făcute în nume personal.

”Afirmațiile domnului Cumpănașu, nepotrivite cu valorile și principiile morale promovate de organizație”

„Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmaţii publice ale domnului Alexandru Cumpănaşu, considerându-le nepotrivite şi în neconcordanţă cu valorile şi principiile morale promovate de organizaţie.

Probleme din ce în ce mai mari pentru Alexandru Cumpănașu. Fundația Colegiului Național de Apărare l-a suspendat din funcție
Postarea organizației care îl vizează pe Alexandru Cumpănașu de pe Facebook

Afirmaţiile domnului Alexandru Cumpănaşu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundaţiei Colegiului Naţional de Apărare”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Fundației Colegiului Național de Apărare.

”Până la lămurirea situației, Cumpănașu este suspendat din funcție”

Astfel, conform unui comunicat, ”până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundaţiei Colegiului Naţional de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănaşu din funcţia de vicepreşedinte”.

Amintim că Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale din data de 10 noiembrie și aspru criticat pentru dorința sa de a deveni președintele României, se află în mijlocul unei dispute legat de studiile sale, nedându-și licența, dar fiind la master în Elveția, și de semnăturile depuse la Biroul Electoral Central (BEC) pentru candidatura la președinție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI