Alexandru Cumpănașu nu și-a dat licența, dar are master în Elveția. Reacție furibundă, în direct: ”Sunt niște proști cu diplomă!”

Alexandru Cumpănașu nu și-a dat licența, dar are master în Elveția. Reacție furibundă, în direct: ”Sunt niște proști cu diplomă!”
Alexandru Cumpănașu recurge la orice mijloace pentru a o căuta pe Alexandra

Alexandru Cumpănașu, care și-a anunțat candidatura la președinția României într-un moment de cumpănă, când cazul Caracal era în ”flăcări”, nepoata sa fiind implicată în tragedie, nu și-a dat licența, dar este la master în Elveția. Reacția lui furibundă, în direct.

Alexandru Cumpănașu nu și-a dat licența, dar are master în Elveția

Alexandru Cumpănașu este aspru criticat pentru dorința de a fi președintele României, mulți susținând că s-a folosit de tragedia de la Caracal în care a fost implicată nepoata sa, Alexandra Măceșanu, pentru a se face vizibil. Trecând peste poziția în care se află, situația a escaladat, cu ajutorul mainnews.ro, care a intrat în posesia CV-ului său.

În document se arată că ar fi devenit masterand la o universitate din Elveția, dar fără să fi absolvit facultatea. Pentru a elucida misterul, căci master fără licență nu se poate, Cumpănașu a intrat în direct, la Realitatea TV.  Printre altele, acesta a spus că ”mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă”.

”Am studii cu mult superioare”

„Nu este o diploma de licenta oarecare, pe care o fac toti prostii in Romania, la toate universitatile de doi lei. Foarte multi dintre cei care au terminat la Spiru Haret in Romania sunt niste prosti cu diploma. Avem atatia prosti cu diploma in administratia publica si in Romania… Eu cred ca un om care isi termina un executive master are o pregatire mai buna, in afara, decat unul care vine si spune saru’mana pe la decani si baga spaga la profesori.

https://mainnews.ro/universitatea-la-care-este-masterand-alexandru-cumpanasu-controversata-in-mediul-online-mai-multi-internauti-au-reclamat-ca-este-o-institutie-fantoma/
CV-ul lui Cumpănașu

Eu i-am calcat in picioare pe toti cei care au terminat Spiru Haret si care nu mai stiu sa scrie in limba romana si pe cei care in loc sa isi faca treaba acolo, la universitati, termina pe banda rulanta tot felul de universitati de doi bani. Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se lauda ca le-au facut la Spiru Haret”, a spus Cumpănașu, la Realitatea TV.

Universitate fantomă?

Universitatea la care Cumpănașu urmează cursurile de master este controversată în mediul online. Open University din Elveția a fost fondată în 2016. Pagina nu are niciun comentariu la cele 35 de postări și doar o singură postare a obținut numai doar două aprecieri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI