Probleme de sănătate pentru Maria Ciobanu. Ce se întâmplă acum cu marea artistă a României

Probleme de sănătate pentru Maria Ciobanu. Ce se întâmplă acum cu marea artistă a României
Prin ce trece Maria Ciobanu

Maria Ciobanu întâmpină câteva probleme de sănătate în ultima perioadă. Marea artistă a fost nevoită să petreacă sărbătorile departe de România. Aceasta își făcuse o tradiție din a veni în țară în fiecare an de sărbători, însă iată că acum nu a mai fost posibil. Fanii sunt îngrijorați.

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu

Maria Ciobanu prefera să petreacă sărbătorile în fiecare iarnă în România, însă de data aceasta vedeta a fost nevoită să plece în America înainte ca sezonul răcoros să pună stăpânire pe țară. Vedeta suferă de bronșită, astfel că nu poate să rămână foarte mult în această zonă din cauza climei.

Încă din 2017, cântăreața se luptă cu problemele de sănătate. Aceasta trebuie să locuiască în zone cu temperaturi prietenoase, așa că a descoperit că i se potrivește perfect clima din California. Maria Ciobanu a ajuns la o vârstă veritabilă, așa că toți apropiații au grijă de ea.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii.

Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul ăsta împlinește 85 ani.”, a declarat Ionuț Dolănescu, pentru starpopular.ro.

Maria Ciobanu, cu gândul la România

Maria Ciobanu respectă cu sfințenie sfatul medicilor, astfel că nu a putut să rămână în țară de sărbători. De asemenea, anul trecut, vedeta nu a vizitat prea des România. Aceasta mărturisea pe atunci că pandemia i-a dat peste cap planurile, deși își dorea să ajungă cât mai repede la adevărata ei casă.

 „N-am avut cum să venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu: Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin! Să mă ajuți să ajung în țara mea!”, spunea ea în emisiunea Teo Show.

De-a lungul timpului, Maria Ciobanu a bucurat o mulțime de români prin talentul său. Cunoscuta cântăreață a decis să se mute în America pentru a se îngriji de sănătate. Cu toate acestea, ea nu își poate lua gândul de la meleagurile în care a crescut, așa că vine în țară oricând poate.