Ce i se întâmplă Mariei Ciobanu, din cauza problemelor de sănătate. Câți bani i se dau acum la o cântare

Ce i se întâmplă Mariei Ciobanu, din cauza problemelor de sănătate. Câți bani i se dau acum la o cântare
Maria Ciobanu se confruntă cu multe greutăți. Câți bani primește la evenimente

Maria Ciobanu se luptă cu problemele de sănătate și acest lucru îi afectează cariera! Cunoscuta interpretă de muzică populară nu se mai bucură de forma fizică din trecut, așa că a avut de suferit pe plan profesional. Totuși, câți bani primește acum iubita artistă?

Maria Ciobanu se confruntă cu probleme de sănătate. Ce i se întâmplă la evenimente

Maria Ciobanu a ajuns la o vârstă veritabilă, dar nu renunță la marea ei dragoste. Aceasta iubește ce face și a fost înzestrată cu un talent magnific, așa că nu este de mirare că își bucură publicul cu unele dintre cele mai frumoase melodii ori de câte ori are ocazia. Totuși, nu totul este doar lapte și miere pentru interpreta de muzică populară, mai ales pentru că problemele de sănătate nu îi dau pace de o perioadă.

Spre tristețea românilor ce o iubesc, Maria Ciobanu este stabilită de mult timp în America. Starea ei de sănătate nu i-a permis să își viziteze țara în ultima perioadă, dar aceasta primește îngrijire și sprijin din partea fiicei sale. Totuși, chiar și peste mări și țări, interpreta de muzică populară este cunoscută și urcă pe scenă ori de câte ori este chemată la vreun eveniment memorabil.

Mulți poate o să fie surprinși să afle cât primește Maria Ciobanu pentru un singur concert. Chiar dacă aceasta și-a construit o carieră explozivă de-a lungul timpului, se pare că artista primește doar 500 de euro pentru a sta în fața publicului. Ea a fost nevoită să își micșoreze tariful din cauza problemelor de sănătate ce o pun, din păcate, în mare dificultate, potrivit Impact.ro.

Câți bani primește Maria Ciobanu la evenimente. Suma îi va lăsa pe mulți mască

Chiar dacă încă adoră să urce pe scenă și vrea să își încânte fanii, aceasta primește cu 1000 de euro mai puțin ca acum câțiva ani pentru orice eveniment la care participă în America. Modestă, atentă la nevoile admiratorilor și foarte muncitoare, chiar interpreta a ales să recurgă la acest preț pentru că nu mai poate să stea în picioare toată noaptea așa cum o făcea în trecut.

Aceasta poate să reziste doar 3 melodii în picioare, motiv pentru care tariful său este unul foarte mic acum. Totuși, mulți își doresc să o asculte cât se poate de mult, așa că interpreta a primit o propunere inedită. Ea a fost rugată să cânte în timp ce stă pe scaun, dar a refuzat oferta. Motivul? Maria Ciobanu susține că este lipsă de respect față de publicul său să recurgă la această modalitate ce i-ar aduce mai mulți bani.