30 dec. 2021 | 14:42

Probleme de sănătate pentru Andreea Tonciu. Ratează Survivor România 2022?

Monden
Probleme de sănătate pentru Andreea Tonciu. Ratează Survivor România 2022?
Probleme de sănătate pentru Andreea Tonciu

Andreea Tonciu se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că mulți se întreabă dacă nu cumva ar putea rata show-ul din care a anunțat că face parte, și anume, Survivor România 2022. Bruneta a chemat ambulanța acasă și a ajuns pe perfuzii. Andreea Tonciu a spus apoi cum se simte într-un InstaStory.

Probleme de sănătate pentru Andreea Tonciu

Andreea Tonciu le-a dat emoții fanilor ei, după ce în ultima perioadă s-a confruntat cu probleme de sănătate. Vedeta a avut nevoie de îngrijirea medicilor la foarte scurt timp de când a anunțat că va participa la Survivor România 2022, unde va face parte din echipa Faimoșilor. Bruneta a apelat la serviciile Ambulanței și a ajuns pe perfuzii. Pe Instagramul său, vedeta a postat imagini cu medicii care îi oferă primul ajutor.

Azi, Andreea Tonciu a revenit cu informații despre starea sa de sănătate, anunțând că se simte mai bine și că în curând își va reveni complet. Ea a mai dezvăluit și că va merge la medic pentru o altă intervenție, însă una chirurgicală.

”Bună dimineața s-a trezit răceala din mine dragilor. Să stiți că sunt răcită, bine, mi-a mai trecut, dar îmi revin cât de curând. (…) Nu vă arăt fața fără filtru. Trebuie să mă duc să mă mai injectez.

Doctorul meu lucrează foarte repede, iar în 20 de minute m-a terminat”, a explicat Andreea Tonciu pentru fanii ei, lăsând să se înțeleagă că actualele probleme de sănătate nu o vor ține departe de competiția Survivor România 2022, care se filmează în Republica Dominicană.

De altfel, Andreea Tonciu este nerăbdătoare să înceapă cea mai mare aventură din viața sa.

”Am învățat că provocările mă ajută să cresc, așa că mă simt pregătită de cea mai mare aventură de până acum. Nu cred că-mi va fi ușor, dar știu că voi da tot ce am mai bun! #Survivor începe curând! #HaiFaimoșii.”, a spus Andreea Tonciu într-o postare pe Instagram.

Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie

Amintim că Survivor România 2022 se va vedea la Pro TV, după ce, în trecut, el a fost difuzat de Kanal D. Show-ul mult așteptat va începe pe 16 ianuarie 2022 și va fi prezentat de Daniel Pavel.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană”, a spus și prezentatorul.

Premiul de la Survivor România 2022 este în valoare de 100.000 de euro, iar dintre cei 24 de concurenți care se vor lupta pentru el, numai unul va fi desemnat câștigător.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro