Clipe grele pentru Andreea Tonciu, după ce a luat covid. În ce stare se află, alături de familia infectată

Clipe grele pentru Andreea Tonciu, după ce a luat covid. În ce stare se află, alături de familia infectată
Cum se simte Andreea Tonciu după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19?

Andreea Tonciu are parte de momente grele după ce fost testată pozitiv cu COVID-19. Aceasta i-a speriat pe fani. Care este starea de sănătate a fostei concurente de la ‘Bravo, ai stil’?

Care este starea de sănătate a Andreei Tonciu: vedeta are COVID-19

Familia Andreei Tonciu are parte de momente grele. Aproape niciun membru nu a scăpat de infecția cu noul coronavirus. Mulți oameni s-au îmbolnăvit în ultima perioadă în România, iar printre aceștia își fac loc și vedetele care povestesc internauților ce li se întâmplă.

Printre numele cunoscute care au fost testate pozitiv cu virusul chinez se află și Andreea Tonciu, împreună cu toată familia ei. Cei care au reușit să se ferească de boală sunt tatăl și fetița vedetei.

În timpul acesta, ea, mama, sora și soțul se află în carantină și primesc tratament. Bucuria imensă pentru vedetă este că părintele său nu s-a infectat pentru că pentru el ar fi putut fi fatal din cauza faptului că suferă de diverse afecțiuni.

„Covid am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital. Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu.

Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!”, a povestit Andreea Tonciu, pentru Click.ro.

„Îmi este frică, ea e foarte sensibilă. Mi-e frică de viroze și de coronavirus”

În momentul de față, Andreea și familia sa se simt bine, dar sunt precauți și se protejează pe cât de mult pot. Fosta asistentă de televiziune a subliniat că îi este foarte frică pentru starea de sănătate a fiicei sale în această perioadă cu virozele din sezonul rece și coronavirusul. Ea a mai declarat că fetița nu are o imunitate bună, lucru deloc fericit în acest context.

„Suntem foarte bine. L-am lăsat acasă, să mai stea și el cu Rebecca. E mare fata mea, a crescut. Acum o țin acasă din cauza pandemiei. Îmi este frică, ea e foarte sensibilă. Mi-e frică de viroze și de coronavirus. Prefer să stau eu cu ea acasă ca să fie în siguranță. Nu prea are imunitate bună, e foarte sensibilă. Dar Dumnezeu e alături de noi și ne iubește”, a declarat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI