12 ian. 2022 | 08:46

Probleme cu legea pentru Roxana Ciuhulescu după ce a plecat la Survivor România. Ce se întâmplă

Monden
Probleme cu legea pentru Roxana Ciuhulescu după ce a plecat la Survivor România. Ce se întâmplă
Ce a făcut Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea și a plecat în aventura vieții sale. Aceasta participă la Survivor România 2022, unde o să se confrunte cu probe dure și condiții care o să îi testeze limite. Totuși, se pare că aceasta ar avea probleme cu legea.

Ce se întâmplă cu Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu se află în Republica Dominicană, însă ar putea să treacă prin numeroase provocări în momentul în care se întoarce în România. Se pare că aceasta ar avea o serie de acte neconcordante, depuse în calitate de consilier al ministrului Tineretului și Sportului.

Aceasta a depus declarația de avere, dar și pe cea de interese, în 2021, pe când se afla în postura de consilier al ministrului Eduard Novak. Roxana Ciuhulescu a primit suma de 48.000 de lei pentru pensia alimentară a copilului pe care îl are din primul mariaj.

De asemenea, ea a primit aproximativ 25.000 de lei pentru funcția de consilier al ministrului Tineretului și Sportului. Cu toate acestea, în acte nu sunt specificate sumele primite de la stat pentru alocațiile copiilor săi, Cezar Ioan și Ana Cleopatra.

Ce probleme ar putea avea Roxana Ciuhulescu

Mai mult, concurenta de la Survivor România 2022 deținute o jumătate dintr-o firmă, după cum reiese din declarația de interese. Firma Media RS Agenty a ajuns la o cifră de afaceri de 96.932 de lei și un profit de 32.845, potrivit Fanatik. Se pare că Faimoasa o duce foarte bine.

Acești bani ar fi trebuit să apară și în declarația de avere completată de vedetă, ținând cont că Roxana Ciuhulescu deține 50% din firma respectivă, profitul fiind de 16.422,5 lei. Cu toate acestea, concurenta de la Survivor România a menționat în respectiva declarație și ce bunuri deține.

Roxana Ciuhulescu divorța de Mihai Ivănescu în urmă cu aproximativ 5 ani. Cei doi încă sunt proprietarii unui apartament de peste 100 de mp din București, concurenta de la Survivor România având cotă parte de 50% din imobil. Faimoasa și-a refăcut viața după despărțirea dureroasă.

Ce nu a făcut făcut Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu are un apartament de 36 mp și o boxă de 3 mp, aceste bunuri fiind dobândite în 2018 și aflându-se în București. Ea deține aceste proprietăți împreună cu actualul soț, Silviu Bulugioiu. De asemenea, se pare că aceasta nu deține conturi în bancă și nu are datorii.

Roxana Ciuhulescu ar fi trebuit să declare toate veniturile în declarația de avere. În cazul în care nu sunt declarate activitățile care produc venituri, acest lucru se poate considera fals în declarații, potrivit legii, care este pedepsit cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Ciocolata Dubai, desertul devenit cunoscut pe toată planeta. O prepari în câteva minute
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Informația dimineții despre Busu. Neti Sandu a făcut anunțul despre prezentatorul de la PRO TV
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro