30 ian. 2024 | 10:45

Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Motivul pentru care iubitul Elenei Udrea a ajuns în instanţă, care ar fi prejudiciul

Monden
Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Motivul pentru care iubitul Elenei Udrea a ajuns în instanţă, care ar fi prejudiciul
Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Motivul pentru care iubitul Elenei Udrea a ajuns în instanţă, care ar fi prejudiciul

Adrian Alexandrov a ajuns în instanță. După ce Elena Udrea a ajuns după gratii, se pare că și partenerul ei de viață are probleme cu legea. Bărbatul este acuzat de fraudă de către o companie de gaze, după ce ar fi făcut modificări care nu îi erau permise. Cum se apără partenerul de viață al vedetei.

Adrian Alexandrov, acuzat de fraudă

În timp ce Elena Udrea execută o pedeapsă de 6 ani de închisoare în legătură cu dosarul „Gala Bute”, partenerul ei, Adrian Alexandrov, se pare că se confruntă cu probleme juridice. Concret, acest afacerist a fost acționat în justiție de către o companie de gaze, fiind suspectat de implicare într-un act de fraudă.

Numele lui Adrian Alexandrov a fost inclus într-un dosar în calitate de pârât, iar compania de gaze care a formulat plângerea l-a citat în instanță pentru un prejudiciu evaluat la aproximativ 10.000 de lei. Partenerul fostului ministru al Turismului este acuzat că a intervenit neautorizat asupra instalației de gaze aflată în proximitatea vilei din Corbeanca.

O astfel de acțiune este considerată infracțiune conform dosarului. Mai exact, documentele indică faptul că Alexandrov ar fi modificat neautorizat rețeaua de distribuție, în special sigiliul producătorului, astfel încât consumul de gaze să nu fie înregistrat corespunzător și, implicit, să nu fie facturat în mod adecvat. Rezultatul acestor acțiuni neautorizate a fost un prejudiciu semnificativ pentru compania de gaze.

Potrivit dosarului, au fost efectuate mai multe verificări, în urma cărora “s-a constatat o suspiciune de fraudă/intervenţie neautorizată asupra instalaţiei de gaze montate iniţial, respectiv asupra aparatului de înregistrare consum – tip contor, realizată în scopul influenţării înregistrării volumului de gaz consumat”.

Cum se apără iubitul Elenei Udrea

În etapa ulterioară, a fost întocmit procesul verbal de constatare, semnat ulterior de reprezentantul clientului final. Acest document autentifică observațiile agenților DGSR, suspiciunile formulate de aceștia și acțiunile întreprinse în consecință. Procesul verbal a fost însoțit de o serie de planșe foto, oferind astfel o evidență vizuală a situației.

Notabil, Adrian Alexandrov nu a fost prezent în timpul constatărilor efectuate de către reprezentanții Distrigaz. Potrivit informațiilor din dosar, reprezentantul clientului final a fost notificat să se prezinte la sediul societății pentru a remedia disfuncționalitățile semnalate.

Au fost emise două invitații în acest sens, invitații la care pârâtul nu a răspuns. Cum era de așteptat în astfel de situații, Adrian Alexandrov a ieșit public și a oferit o serie de clarificări în legătură cu acest subiect.

Vezi și: Cum se bucură Adrian Alexandrov de iarnă în absenţa Elenei Udrea. Imaginile de vis cu Eva Maria

El a explicat detaliat cum percepe situația și a subliniat că a consultat cu atenție cu avocatul său. Împreună cu acesta, a hotărât să acționeze în instanță, având ca scop obținerea dreptății în ceea ce privește această controversă legală.

Bărbatul susține că nu este vinovat cu nimic, ci compania de gaze încearcă să profite de pe urma lui. Adrian Alexandrov a vorbit public despre cazul său, pe motiv că multe persoane ar trece printr-o situație similară, dar fără să ia măsuri, pentru că nu știu de au de făcut și ce drepturi au.

„Cei de la ^*&^% au venit la adresa mea și au schimbat distribuitorul de gaz, amplasat în exteriorul curții mele. La o distanță de 3 ani de zile, primesc în poștă de la ei un dosar în care au afirmat că eu i-am prejudiciat cu 9.000 de lei și au dorit să negocieze cu mine suma sau să plătesc în tranșe presupusul lor prejudiciu!

Împreună cu celebrul avocat, dl. Veronel Rădulescu, ne-am prezentat la sediul lor în cadrul unei discuții, am refuzat propunerea lor și le-am spus că ne vedem în instanță!(…)

Concluzia la care am ajuns împreună cu dl avocat după discuția cu ei și după ce le-a demontat toată teoria absurdă, este că aparatul lor s-a deteriorat și costul aparatului vor să îl bage în factura consumatorului. Sunt convins că sunt mii de cazuri în toată țara și ghinionul lor este că au dat peste mine!

Rog ca instituțiile statului sau cei responsabili să se sesizeze pentru că sunt mulți români prejudiciați în acest fel! @!&*$# are un mod de operare cel puțin dubios pentru acest lucru, mă voi duce cu ei în instanță!”, a declarat Adrian Alexandrov.

Terenul Elenei Udrea nu poate fi vândut

Statul român încearcă de mai mulți ani să recupereze suma de 9 milioane de lei de la fostul șef al Ministerului Turismului, Elena Udrea, care a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Situația pare complexă, iar experții susțin că potențialii investitori adoptă o atitudine prudentă, așteptând momentul oportun pentru a obține cel mai bun preț pentru terenurile respective.

Există, de asemenea, o reticență din partea unora de a se implica în astfel de achiziții, din teama de a atrage atenția Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Direcția de Executări Silite pentru Cazuri Speciale din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a stabilit un preț de pornire la a treia licitație în valoare de 3,8 milioane de lei, plus TVA, reprezentând aproape o treime din prețul inițial. Fosta șefă de la Turism ar fi achiziționat aceste terenuri, însumând 5.000 de metri pătrați în zona străzii Aeroportului, în perioada boom-ului imobiliar.

Te-ar putea interesa și: Adrian Alexandrov, imagine emoţionantă cu fetiţa Elenei Udrea. Cum a fost surprinsă Eva Maria

Terenul, împărțit în 5 loturi, încă deținut de Elena Udrea, se află în nordul Capitalei, aproape de șoseaua de centură. Deși este clasificat drept teren agricol intravilan, el rămâne un subiect de interes pentru investitorii imobiliari, mai ales având în vedere dezvoltarea din zonă, cu ansambluri rezidențiale și sedii de companii majore.

Cu toate acestea, Autoritatea Națională de Administrare Fiscală nu a reușit încă să convingă pe cineva să achiziționeze aceste suprafețe de teren, care cu un deceniu în urmă erau foarte căutate. În ciuda dificultăților întâmpinate, Fiscul va demara o nouă licitație, chiar dacă aceasta implică o scădere semnificativă a prețului de pornire, ajungând la jumătate din valoarea anterioară.