Problemă permanentă pentru Cristina Joia după ce a fost bătută. Prin ce dramă trece vedeta PRO TV EXCLUSIV

Problemă permanentă pentru Cristina Joia după ce a fost bătută. Prin ce dramă trece vedeta PRO TV EXCLUSIV
Cristina Joia, problemă permanentă după ce a fost bătută

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie” (PRO TV), are nevoie de o nouă operație, cea de-a treia, la nivelul feței, după incidentul de acum șase luni, când a fost atacată de o femeie agresivă, într-un supermarket din Capitală. “Cristina nu respiră bine, are probleme la nara stângă. Își mai retușează pozele postate pe rețelele sociale, dar cu greu poate acoperi cicatricile, nici fondul de ten și nici pudra nu prea ajută”, ne-au spus apropiații victimei, în exclusivitate pentru playtecht.ro

Cristina Joia, problemă permanentă după ce a episodul violent

În fotografiile postate pe Internet, Cristina Joia, căreia agresoarea i-a spart piramida nazală, pare că arată impecabil, însă cu greu reușește să-și mascheze cicatricile de la nivelul feței. Surse apropiate vedetei PRO TV ne-au dezvăluit că, în ciuda celor două intervenții chirurgicale la nas, vedeta mai are nevoie de o operație, pentru a scăpa și de cicatricile pe care nu le mai poate masca cu niciun fard:

“Cristina nu respiră bine, are probleme cu nara stângă, destul de mari, sperăm să le rezolve cât de repede posibil. Până acum a avut două intervenții la nas, însă nu sunt suficiente pentru că urmează cât de curând și cea de a treia, pentru a scăpa de cicatricile foarte mari. Își mai retușează ea pozele postate pe rețelele sociale, ca să pară cât de cât bine, dar nu este.

Nu poate acoperi acele cicatrici nici cu fond de ten, nici cu pudră”. Totodată, apropiații acesteia ne-au mai mărturisit că vedeta este surprinsă de atitudinea indiferentă a femeii care i-a distrus fața: “Cristina își dorește foarte mult ca femeia care i-a făcut atât de mult rău să conștientizeze gravitatea faptelor, căci pare împăcată cu tot ce a făcut, deși nu are probleme psihice. Agresoarea are trei copii, pe care îi crește singură”.

Cristina Joia, nemulțumită de sentință. Va face recurs?

Designerul emisiunii “Visuri la Cheie”, Cristina Joia, este nemulțumită de sentința dată ieri de magistrați, privind scandalul cu Ștefania Nicoleta Andrei, femeia care a agresat-o, anul trecut, în luna noiembrie, lăsând-o într-o baltă de sânge. “Obligă inculpatul Andrei Nicoleta Ștefania să achite suma de 10.000 de euro, în echivalent în lei, la data plății, către partea civilă Boja Narcisa – Cristina, reprezentând prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii, precum și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.

În temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedură penală obligă inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare față de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare aferente fazei de urmărire penală”, se arată în sentință. ”Cristina se gândește să facă recurs, nemulțumită de decizia magistraților”, ne-au spus surse din PRO TV.

Agresoarea, supărată pe Cristina că parcase neregulamentar

Cristina Joia a fost atacată violent de o femeie, într-un magazin din Capitală, la începutul lunii noiembrie. Acesta i-a reproșat vedetei PRO TV că ar fi blocat drumul de acces, dar și trecerea de pietoni, cu mașina, pe care o parcase neatent. Schimbul de replici a întărâtat-o pe Ștefania Nicoleta Andrei, care a lovit-o cu putere pe Cristina. Vedeta PRO TV s-a prăbușit pe podea, fiind găsită de paznic într-o baltă de sânge.

După incident, agresoarea a ieșit din magazin fără să aibă mustrări de conștiință. Jurnalistul PRO TV Ovidiu Oanţă a menționat, atunci, pe Facebook: ”A lovit-o în plină figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un «box» sau cheie – zdrobindu-i nasul şi provocându-i o rană de câţiva centimetri. Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.

Poliţia a identificat agresoarea cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însa nu îi cere socoteală, pentru că aşteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasă din spital şi să depună plângere penală”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI