Problema majoră cu care se confruntă Nicole Cherry pe ultima sută de metri cu sarcina

Problema majoră cu care se confruntă Nicole Cherry pe ultima sută de metri cu sarcina
Ce probleme are Nicole Cherry inainte sa nasca

Cu ce problemă majoră se confruntă Nicole Cherry pe ultima sută de metri cu sarcina. Artista a intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar fetița ei ar urma să vină pe lume la începutul iernii.

Cu ce problemă majoră se confruntă Nicole Cherry, însărcinată în trimestrul trei

Nicole Cherry a avut o sarcină fără complicații, declarându-se o femeie foarte norocoasă. Cu toate acestea, ultimul trimestru de sarcină a început să ai aducă nopți nedormite tinerei în vârstă de 22 de ani. Pe pagina sa de Instagram, artista a dezvăluit că are probleme cu somnul.

„Am niște cearcăne de toată frumusețea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și…s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo”, a mărturisit Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

În altă ordine de idei, Nicole Cherry și iubitul sunt foarte fericiți și și-au dorit foarte mult un copil. Vedeta a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată, la o emisiune TV.

„Când i-am spus de planul meu mamei, că vreau un copil săgetător pentru că-mi place zodia mea, că eu sunt mereu norocoasă, a zis că o să râdă Dumnezeu de mine. Și culmea chiar așa va fi. După i-am zis mamei că am avut niște simptome, dureri, greață, dar nu-mi venea să cred că –mi iese totul perfect. Fix înainte să-mi fac testul, am avut niște dureri, am sunat-o pe mama și mi-a zis să aștept până dimineața.

Am comandat testul prin curier, a doua liniuță era cam ștearsă, am sunat-o pe mama și mi-a zis să o întreb pe soră-mea. Ea a rămas blocată și mi-a zis că sunt însărcinată. Eu eram fiartă să-i zic lui Florin, l-am așteptat o oră, am încercat să filmez, dar el s-a pus în afara cadrului, n-am prins nimic din reacția lui, dar a fost foarte amuzant”, a spus vedeta, la o emisiune televizată.

Nicole Cherry, declarație de dragoste pentru iubitul ei

Nicole Cherry a mai vorbit pe Instagram și despre iubitul ei, tatăl copilului.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, spunea Nicole Cherry pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI