Nicole Cherry are planuri mari după nașterea fiicei sale. Am aflat tot ce are de gând să facă viitoarea mămică EXCLUSIV

Nicole Cherry are planuri mari după nașterea fiicei sale. Am aflat tot ce are de gând să facă viitoarea mămică EXCLUSIV
Nicole Cherry se pregătește de nașterea fiicei sale. Ce planuri și-a făcut

Pentru Nicoleta Janina Ghinea, alias Nicole Cherry, finalul de an va fi cu totul și cu totul ieșit din comun. Solista de muzică reggae și pop, devenită cunoscută marelui public în urmă cu opt ani, va avea parte de câteva zile de „foc” la început de decembrie.

Nicole Cherry, totul despre planurile sale de viitor. Ce își dorește să facă

Mai întâi, pe 5 decembrie, chiar înainte de Sf. Nicolae, își va serba a 23-a zi de naștere. Apoi, în jur de 9 decembrie, o va aduce pe lume pe Anastasia, primul ei copil, ce o să primească un nume pe care l-a visat pe când nu știa încă sexul bebelușului.

„Medicul meu mi-a spus că nașterea ar fi în jurul datei de 9 decembrie, dar știți cum e. Se mai pot adăuga câteva zile sau, dimpotrivă, termenul poate fi devansat.

Important va fi ca micuța să vină când va dori ea, când va crede că e pregătită pentru asta. Și să fie sănătoasă!”, a declarat Nicole Cherry pentru playtech-impact.ro.

„Va fi Săgetător, așa cum mi-am dorit”

Îndrăgita solistă spune că este foarte bucuroasă că și fiica sa va fi tot „Săgetător”, la fel ca ea.

„Va fi un Săgetător, așa cum mi-am și dorit de altfel. Eu Săgetător, ea tot la fel, vă dați seama că foarte probabil ne vom mai și săgeta din când în când, ca să zic așa.

Dar sunt sigură că ne vom înețelege foarte bine.”, a încercat ea o scurtă privire în viitor.

Sarcină programată

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că și-a dorit să devină mămică, mai ales pentru că îl are alături de ea pe Florin, bărbatul alături de care își dorește să îmbătrânească. Cei doi trăiesc clipe minunate și abia așteaptă să își strângă fiica în brațe.

„Eu, ca de obicei, am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită.

Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil Săgetător.

Nu ne e teamă, poate și fiindcă suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat ea recent pentru o emisiune de televiziune.

Nicole Cherry adaugă că se simte fericită că nu a traversat până acum o sarcină cu probleme.

„În primele trei luni m-am simțit mai obosită. Dar acum totul decurge normal, poate prea normal, dacă e să dau crezare multor povești de viață pe care le-am auzit de la alte mămici!”, ne-a povestit vedeta.

”Anastasia va dormi cu noi”

Pe de altă parte, ea mai spune și că nu se grăbește să-i amenajeze micuței propria camera, cum ar face alți părinți.

„Pentru început, Anastasia va dormi cu noi. După ce ne vom muta într-o altă casă, mai spațioasă, îi vom aranja și ei propria camera. Dar, pentru primele sale luni de viață nu luăm în calcul așa ceva. Va dormi cu părinții!”, susține Nicole.

Solista adaugă că nu are niciun fel de regret că primul ei nou-născut va fi o fetiță.

„Cândva mă gândeam că poate ar fi fost mai bine să am mai întâi un băiat, care în timp să aibă grija de surioara sa. Nu mai e cazul acum!

Și poate că e mai bine așa, fiindcă știm că fetele sunt mai drăgăstoase, mai cu lipici și față de tatăl lor, și față de mama lor!”, conchide ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI