07 sept. 2021 | 13:18

Nicole Cherry a divulgat secretul sarcinii sale. Adela Popescu a fost uluită, nu se aștepta la așa ceva

Monden
Nicole Cherry a divulgat secretul sarcinii sale. Adela Popescu a fost uluită, nu se aștepta la așa ceva
Nicole Cherry, detalii despre sarcina sa

Nicole Cherry a venit cu detalii despre sarcina sa. Vestea că cireșica showbiz-ului este însărcinată este și acum o uimire pentru cei care i-au văzut evoluția. Adela Popescu a aflat un detaliu la care nu se aștepta.

Nicole Cherry, detalii despre sarcină: cântăreața a uimit pe toată lumea

Nicole Cherry a șocat pe toată lumea cu vestea că este însărcinată. Celebra cireșică a showbiz-ului românesc are 22 de ani și urmează să devină mamă peste câteva luni. Tânăra cântăreață și-a dorit să fie o mamă tânără, iar peste foarte puțin timp se va bucura de acest statut.

Iubitul ei are 31 de ani, iar ambii au decis de comun să treacă la pasul următor în relația lor. Deși mulți i-au reproșat că este prea tânără pentru asta, Nicole crede că fiecare are parcursul său și că ea are încredere în povestea de dragoste alături de Florin.

Ce a surprins-o pe Adela Popescu a fost că sarcina solistei a fost programată în detaliu. Bruneta și-a dorit ca fiica ei să fie săgetător la fel ca ea, lucru care se va și întâmpla.

Prezentatoarea de televiziune a rămas uimită de acest lucru, mai cu seamă că nu multe mame care își propun asta și reușesc în cele din urmă. Iată că soarta a fost alături de ea, iar totul s-a petrecut conform calculelor. 

„Mama mi-a zis că sunt nebună”

„Am o sarcină normală, n-am avut probleme cu poftele și de asta cred că m-am menținut foarte bine. Până la trei luni a fost o oboseală mare, dar după asta nu am mai avut nicio problemă. Eu am făcut ce m-a tăiat pe mine capul.

M-am gândit mereu la faptul că o să rămân cu Florin, deși unii mi-au zis că poate nu o să fie așa. Îmi place să trăiesc în prezent. Am simțit că el e bărbatul cu care o să rămân. Sarcina a fost programată și chiar am vrut să fie și zodia mea – săgetător. Când i-am spus mamei…și-a făcut cruce și mi-a zis că sunt nebună.

Mi-a zis că râde Dumnezeu de mine cu planurile astea, dar iată că o să fie așa cum am vrut eu. Înainte să-mi fac testul am avut niște dureri groaznice și atunci am sunat-o pe mama. Ea mi-a zis că e prea devreme, dar eu l-am luat deja. A doua liniuță era ștearsă. Lui Florin i-am zis atunci, după ce am așteptat o oră”
Nicole Cherry (Sursa: ‘Vorbește Lumea’ – Pro TV)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro