Problema de sănătate pe care o are Smiley. A primit interzis timp de 7 zile

Problema de sănătate pe care o are Smiley. A primit interzis timp de 7 zile
Ce problemă de sănătate are Smiley?

Smiley se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul i-a speriat pe fani cu mesajul recent postat pe rețelele de socializare. Juratul de la emisiunea ,,Vocea României” și-a anulat concertele din perioada următoare și le-a cerut iertare tuturor pentru spectacolele care nu vor mai avea loc și pe care cei mai mulți le așteptau cu nerăbdare. Iubitul Ginei Pistol a transmis un mesaj emoționant la scurt timp după ce a aflat diagnosticul din partea medicului.

Ce problemă de sănătate are Smiley: ,,îmi cer scuze”

Smiley se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Celebrul jurat de la emisiunea ,,Vocea României” și-a anulat recent toate concertele din perioada următoare. De asemenea, solistul le-a cerut iertare fanilor care îl așteptau cu mare interes să urce pe scenă. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a aflat diagnosticul medicilor.

Din păcate, partenerul de viață al Ginei Pistol nu a început deloc bine luna noiembrie. Acesta a primit o veste proastă legată de starea sa de sănătate. Îndrăgitul cântăreț a fost nevoit să anuleze tot programul deja stabilit, urmând să stea în pauză vocală preț de nu mai puțin de 7 zile. Mai exact, bărbatul a fost diagnosticat cu laringită acută.

„Laringita acută. Pe scurt: repaus vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: “Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

,,A trebuit să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău”

Iubitul Ginei Pistol și-a anunțat și fanii de pe Instagram că trece printr-o perioadă grea. Cel din urmă a subliniat că se va revanșa pentru acest episod nefericit.

„Din cauza unor probleme medicale, sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebuit să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa. Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a transmis artistul pe Instagram despre problemele pe care le întâmpină acum.

Cei mai mulți din românii care îl iubesc au înțeles situația și i-au urat multă sănătate. În timpul acesta, alții s-au întristat foarte tare pentru că abia așteptau să îl vadă performând pe marile scene din România.

Urmăriți Playtech.ro și pe