Proba care i-a îngrozit pe toți concurenții de la Asia Express. Au început să plângă

Proba care i-a îngrozit pe toți concurenții de la Asia Express. Au început să plângă
Proba care i a ingrozit pe toti concurentii de la asia express

Ce probă i-a îngrozit pe toți concurenții emisiunii Asia Express. Pentru una dintre echipele din emisiune s-a lăsat cu vărsare de lacrimi. Iată de ce.

Proba care i-a îngrozit pe toți concurenții de la Asia Express

Chiar dacă concurenții de Asia Express sunt deja obișnuiți cu probe dificile pe Drumul Împăraților, se pare că ultima provocare din Turcia le-a dat mari bătăi de cap. Ei au fost nevoiți să mănânce fiecare câte un cap de oaie, cu ochi și cu creier. Proba s-a dovedit a fi însă una foarte grea, iar Elwira Petre a plâns, în timp ce nici soțul ei, Mihai Petre, nu era într-o situație mai bună.

Cu toate acestea, preparatul este considerat o delicatesă culinară în locul în care se află cele șapte echipe rămase în competiție. Dar încă de când a ajuns la restaurantul cu pricina și a simțit mirosul de miel, Elwira Petre a început să plângă, continuând să o facă până la finalul probei, dezamăgită fiind de ceea ce se întâmplă.

Mihai Petre a încercat să își mai îmbărbăteze soția, rugând-o să nu mai plângă, întrucât gestul ei nu îi conferă nici lui o stare prea bună, dar Elwira Petre nu s-a putut abține deloc.

Elwira Petre și-a stăpânit cu greu lacrimile, chiar și după ce proba s-a terminat. Cu toate că a băut extrem de multă apă, nu a putut scăpa de gustul care și acum o sperie.

”A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut și sper să rămână așa. Să fie ultimul. Eu nu voiam să văd ochiul, nu voiam să văd cum îl scoți din craniul ăla și să mi-l bagi în gură”, a spus Mihai Petre.

”Asia Express este viața comprimată la maxim”

Mihai și Elwira Petre fac o echipă puternică la Asia Express. Cei doi au spus că, pentru ei, experiența Asia Express a ajuns în top 3 experiențe memorabile pe care le au împreună.

„Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu ‘din lacrimă’, ci dintr-o ‘mare mizerie’, sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!”. a spus Mihai Petre, iar Elwira Petre l-a completat: „E foarte intens! E wow, wow! Dimineața începe cu ceva și se termină cu altceva. Seara, când ajungi la cazare, nu mai știi ce ai făcut dimineața. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp, că nu știu, creierul meu nu le mai ține minte pe toate”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI