Cumnatul lui Mihai Petre, acuzat de înșelătorie. Ce ar fi făcut bărbatul, de fapt

Cumnatul lui Mihai Petre, acuzat de înșelătorie. Ce ar fi făcut bărbatul, de fapt
Ce probleme are cumnatul lui Mihai Petre. Bărbatul ar fi fost acuzat de înșelătorie

Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România, așa că fiecare apariție îi este apreciată de către public. Totuși, el se află în mijlocul controverselor, căci cumnatul său, care are aceeași pasiune față de acest sport, a fost acuzat de înșelătorie.

Scandal în familia lui Mihai Petre. Cumnatul său este acuzat de înșelătorie

Situație neașteptată în familia lui Mihai Petre! Se pare că, pe lângă soția starului, cumnatul său este pasionat de dans și este profesor, dar și arbitru, la clubul „Andance by Dance Star,” din Timișoara. Totuși, activitățile desfășurate de el i-au făcut pe mulți să își pună câteva întrebări.

Paolo Campigotto ar cere o taxă în valoare de 50 de euro pe oră pentru ca micuții să participe la cursurile sale de dans, potrivit Cancan. Însă, părinții au fost revoltați în momentul în care au observat mai multe nereguli cu privire la activitățile pe care le face cumnatul fostului jurat de la ‘Românii au talent’.

Ce nemulțumiri au părinții. Ce au observat la cumnatul lui Mihai Petre

Mai exact, acesta nu s-ar grăbi să declare taxa percepută, ținând cont că la înscriere nu este eliberat bon fiscal și nici nu se semnează vreun contract. Cumnatul lui Mihai Petre a înfuriat părinții, mai ales pentru că atitudinea pe care o are față de persoanele care îi trec pragul nu ar fi una potrivită.

De asemenea, se pare că iubita lui Paolo Campigotto deține respectiva locație, astfel că aceștia lucrează împreună și obțin mulți bani de la părinții care își doresc ca micuții să participe la cursurile de dans. Din păcate, după cum susține sursa menționată mai sus, se pare că situația este destul de cunoscută.

Cine este cumnatul lui Mihai Petre. Bărbatul este pasionat de dans

Cei care fac parte din industria dansului ar cunoaște ce se întâmplă în academia unde cumnatul fostului jurat de la ‘Românii au talent’ este arbitru și profesor, dar acest subiect nu a fost tratat până acum. Între timp, nici părinții nemulțumiți nu au găsit puterea de a ieși în față și a discuta despre nereguli.

Mihai și Elwira Petre fac o echipă excelentă pe scena de dans, cei doi fiind cunoscuți de toți românii. Totuși, nu doar ei au această pasiune pentru domeniul inedit, ci și Paolo Campigotto.

Cumnatul lui Mihai Petre a fost pasionat de fotbal până la vârsta de 12 ani, apoi a descoperit dansul prin intermediul mamei sale. Acesta s-a îndrăgostit imediat de acest sport și a continuat să facă performanță, iar acum se ocupă de micuții care merg la clubul ‘Andance by Dance Star’ din Timișoara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI