23 sept. 2021 | 13:55

Cumnatul lui Mihai Petre, acuzat de înșelătorie. Ce ar fi făcut bărbatul, de fapt

Monden
Cumnatul lui Mihai Petre, acuzat de înșelătorie. Ce ar fi făcut bărbatul, de fapt
Ce probleme are cumnatul lui Mihai Petre. Bărbatul ar fi fost acuzat de înșelătorie

Mihai Petre este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România, așa că fiecare apariție îi este apreciată de către public. Totuși, el se află în mijlocul controverselor, căci cumnatul său, care are aceeași pasiune față de acest sport, a fost acuzat de înșelătorie.

Scandal în familia lui Mihai Petre. Cumnatul său este acuzat de înșelătorie

Situație neașteptată în familia lui Mihai Petre! Se pare că, pe lângă soția starului, cumnatul său este pasionat de dans și este profesor, dar și arbitru, la clubul „Andance by Dance Star,” din Timișoara. Totuși, activitățile desfășurate de el i-au făcut pe mulți să își pună câteva întrebări.

Paolo Campigotto ar cere o taxă în valoare de 50 de euro pe oră pentru ca micuții să participe la cursurile sale de dans, potrivit Cancan. Însă, părinții au fost revoltați în momentul în care au observat mai multe nereguli cu privire la activitățile pe care le face cumnatul fostului jurat de la ‘Românii au talent’.

Ce nemulțumiri au părinții. Ce au observat la cumnatul lui Mihai Petre

Mai exact, acesta nu s-ar grăbi să declare taxa percepută, ținând cont că la înscriere nu este eliberat bon fiscal și nici nu se semnează vreun contract. Cumnatul lui Mihai Petre a înfuriat părinții, mai ales pentru că atitudinea pe care o are față de persoanele care îi trec pragul nu ar fi una potrivită.

De asemenea, se pare că iubita lui Paolo Campigotto deține respectiva locație, astfel că aceștia lucrează împreună și obțin mulți bani de la părinții care își doresc ca micuții să participe la cursurile de dans. Din păcate, după cum susține sursa menționată mai sus, se pare că situația este destul de cunoscută.

Cine este cumnatul lui Mihai Petre. Bărbatul este pasionat de dans

Cei care fac parte din industria dansului ar cunoaște ce se întâmplă în academia unde cumnatul fostului jurat de la ‘Românii au talent’ este arbitru și profesor, dar acest subiect nu a fost tratat până acum. Între timp, nici părinții nemulțumiți nu au găsit puterea de a ieși în față și a discuta despre nereguli.

Mihai și Elwira Petre fac o echipă excelentă pe scena de dans, cei doi fiind cunoscuți de toți românii. Totuși, nu doar ei au această pasiune pentru domeniul inedit, ci și Paolo Campigotto.

Cumnatul lui Mihai Petre a fost pasionat de fotbal până la vârsta de 12 ani, apoi a descoperit dansul prin intermediul mamei sale. Acesta s-a îndrăgostit imediat de acest sport și a continuat să facă performanță, iar acum se ocupă de micuții care merg la clubul ‘Andance by Dance Star’ din Timișoara.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro