13 aug. 2019 | 08:04

PRO TV și-a recuperat 12 vedete de top. Cine revine pe sticlă, din toamnă

Monden
PRO TV și-a recuperat 12 vedete de top. Cine revine pe sticlă, din toamnă
PRO TV și-a recuperat 12 vedete de top

Din toamnă revin în forță emisiunile iubite de publicul românesc și odată cu ele și 12 vedete de top, pierdute pe drum, dar recuperate acum de PRO TV. Cine revine pe sticlă, din toamnă?

PRO TV și-a recuperat 12 vedete de top

PRO TV a pierdut pe drum de-a lungul vremii, din diverse motive, vedetele care au înflorit diferitele emisiuni propuse de postul TV. În această toamnă, PRO a reușit să le readucă pe micile ecrane. Spre exemplu, plecarea lui Florin Călinescu din juriul show-ului ”Românii au talent” i-a uluit pe toți, în special dat fiind că actorul a ales acum o latură total diferită, o carieră politică.

Din acest punct, după ”pierderea” sa, se pare că a ieșit soarele pe strada trustului.  Juriul de la concursul de talente va reveni la formula inițială și nu numai, căci multe vedete se ”întorc acasă”. Adela Popescu, gazda emisiunii ”Vorbește lumea” a intrat în concediu în luna noiembrie a anului 2018, înainte de nașterea celui de-al doilea copil. În tot acest timp, Cove, partenerul său de glume, a fost alături de Lora.  Acum, când copilul a crescut și toate sunt în ordine, se va întoarce la datorie.

Cosmin Stan se întoarce la ”Știrile PRO TV”, după 10 ani

De asemenea, o surpriză mare a venit și din partea jurnalistului Cosmin Stan, care, după 10 ani, a decis să se întoarcă la ”Știrile PRO TV”, după ce și-a făcut meseria la Antena 1, de această dată în rol de corespondent și reporter special.

„După exact 10 ani, mă întorc acasă, la PRO TV, de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată”, a spus, entuziasmat Cosmin.

PRO TV și-a recuperat 12 vedete de top. Cine revine pe sticlă, din toamnă

Juriul ”Masterchef” 2019

Mai mult, și show-ul culinar ”Masterchef” va reveni cu bucate alese, fețe noi, jurați noi și tensiuni între colegi cumulate datorită dorinței de a câștiga. Cei care se vor ocupa de evoluția concurenților sunt: Chef Joseph Hada, chef Silviu Chelaru, fost concurent al emisiunii gastronomice și Cosmin Tudoran, fost solist al trupei Cassa Locco. De asemenea, tot în acest an, echipa PRO TV ”a pus mâna” pe actrița Elvira Deatcu, ce își va face meseria în serialul ”Vlad”.

Horia Brenciu revine

Horia Brenciu…să nu uităm de el. Energic, om de spectacol, imprevizibil, cu vorbele la el, se întoarce în juriul emisiunii ”Vocea României”. Din informațiile oferite de click.ro, artistul s-ar putea întoarce și în juriul ”Românii au talent”, locul lui Călinescu rămânând liber acum.  Totodată, printre noutățile aduse de postul TV, din toamnă, se află și un nou serial, ”Profu”, ce îl va avea în rolul principal pe Andi Vasluianu.

Pentru cei care îndrăgesc emisiunea ”Visuri la cheie”, și aici se anunță o surpriză. Show-ul revine pe micile ecrane, cu aceeași gazdă de la începuturi, Dragoș Bucur, după ce a fost înlocuit un sezon de Corneliu Ulici. Ultima noutate, pentru cei care își caută perechea prin lume, este că Anamaria Prodan revine și ea cu show-ul său ”Gospodar fără pereche”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro