Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au retras copilul de la grădiniță. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat această decizie

Autor: Nechifor Ioana - 08:34, 06 aug. 2019

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul lor cel mare, Alexandru. Cei doi au hotărât să-l retragă pe acesta de la grădinița. Vedeta Pro TV a explicat pe blogul său de ce a luat această decizie.

Ce i-a determinat pe Adela Popescu și Radu Vâlcan să ia această decizie

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au gândit că în acest fel băiatul va putea petrece mai mult timp cu ei și cu mezinul familiei.

„Nu îmi vine să cred că au trecut trei luni și ceva de cand ne perpeleam nevoie mare dacă să îl retragem sau nu pe Alexandru de la grădiniță. Decizie ce trebuia luată în raport cu cel mic.

Copilul se acomodase, îi plăcea și ce trai pe vătrai trăiam noi liberi până la patru când puteam să ne ocupăm doar de bebeluș. Cu toate astea, trag acum concluzia că tare bine am procedat ținându-l pe lângă casă în toată această perioadă.

Mai ales că știti și voi ce demență a fost cu epidemia de gripa și altele. Bebelușul era prea mic să riscăm. Dar să vă spun cum a trecut.

În primul rând după nici o săptămână de stat acasă au dispărut mucii de tot. Mă și simțeam ciudat fără ei. Aveam deja ritual înainte de somn: băiță, ser fiziologic, aspirator. Copilul se aspira așa frumos singur cu batista bebelușului că aproape îmi venea să îl mai aspir din când în când la mișto să nu se dezobișnuiască. 🙂

Inutil să mai completez că am uitat și de siropurile contra febrei, împachetarilor, termometrelor. Parfum, ce să mai.”, explica Adela Popescu, în luna aprilie, motivul acestei alegeri pe propriul blog.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu fericit

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de nouă ani, iar în tot acest timp cei doi s-au ținut departe de scandaluri și și-au construit discret și frumos relația. Timpul a trecut și ei au devenit părinții a doi băieți. Aceștia au mers împreună cu copiii, recent, într-o vacanță în Bali. Odinioară, își petreceau vacanțele în doi, iar lucrurile nu erau așa organizate ca acum.

La începutul relației noastre, când plecam în vacanțe, efectiv nu știu cum supraviețuiam. Îmi uitam pașaportul, cerceii, cremele, capul, tot. Pesemne, de îndragostită ce eram de tine. Acum sunt ceas. Am bagajul organizat perfect chiar și cu câteva zile înainte„, a povestit Adela pe pagina sa de facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI