06 aug. 2019 | 08:34

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au retras copilul de la grădiniță. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat această decizie

Știri generale
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au retras copilul de la grădiniță. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat această decizie

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie importantă în ceea ce îl privește pe fiul lor cel mare, Alexandru. Cei doi au hotărât să-l retragă pe acesta de la grădinița. Vedeta Pro TV a explicat pe blogul său de ce a luat această decizie.

Ce i-a determinat pe Adela Popescu și Radu Vâlcan să ia această decizie

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au gândit că în acest fel băiatul va putea petrece mai mult timp cu ei și cu mezinul familiei.

„Nu îmi vine să cred că au trecut trei luni și ceva de cand ne perpeleam nevoie mare dacă să îl retragem sau nu pe Alexandru de la grădiniță. Decizie ce trebuia luată în raport cu cel mic.

Copilul se acomodase, îi plăcea și ce trai pe vătrai trăiam noi liberi până la patru când puteam să ne ocupăm doar de bebeluș. Cu toate astea, trag acum concluzia că tare bine am procedat ținându-l pe lângă casă în toată această perioadă.

Mai ales că știti și voi ce demență a fost cu epidemia de gripa și altele. Bebelușul era prea mic să riscăm. Dar să vă spun cum a trecut.

În primul rând după nici o săptămână de stat acasă au dispărut mucii de tot. Mă și simțeam ciudat fără ei. Aveam deja ritual înainte de somn: băiță, ser fiziologic, aspirator. Copilul se aspira așa frumos singur cu batista bebelușului că aproape îmi venea să îl mai aspir din când în când la mișto să nu se dezobișnuiască. ?

Inutil să mai completez că am uitat și de siropurile contra febrei, împachetarilor, termometrelor. Parfum, ce să mai.”, explica Adela Popescu, în luna aprilie, motivul acestei alegeri pe propriul blog.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu fericit

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de nouă ani, iar în tot acest timp cei doi s-au ținut departe de scandaluri și și-au construit discret și frumos relația. Timpul a trecut și ei au devenit părinții a doi băieți. Aceștia au mers împreună cu copiii, recent, într-o vacanță în Bali. Odinioară, își petreceau vacanțele în doi, iar lucrurile nu erau așa organizate ca acum.

La începutul relației noastre, când plecam în vacanțe, efectiv nu știu cum supraviețuiam. Îmi uitam pașaportul, cerceii, cremele, capul, tot. Pesemne, de îndragostită ce eram de tine. Acum sunt ceas. Am bagajul organizat perfect chiar și cu câteva zile înainte„, a povestit Adela pe pagina sa de facebook.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro