Pro TV primește lovitura din partea Kanal D?! Românii încep să se plictisească

Pro TV primește lovitura din partea Kanal D?! Românii încep să se plictisească
Pro TV, schimbare neașteptată. Kanal D îi suflă în ceafă cu Survivor

Competiție acerbă se poartă atât în jungla din Republica Dominicană, cât și pe plaiurile mioritice, unde audiențele arată o luptă strânsă între Pro TV și Kanal D. Confruntarea ”Românii au talent” – ”Survivor România” e din ce în ce mai surprinzătoare. Cea mai recentă ediție a scos concursul de talente lider detașat în audiențe, în timp ce aventura din pustietate a ținut aproape, poziționând Kanal D pe locul doi. Se poate ca șeful pe interval să fie în viitorul apropiat trustul Doğan.

Pro TV și Kanal D, luptă cot la cot în clasamentul audiențelor TV

Emisiunea ”Românii au talent” a adunat din nou publicul în fața televizoarelor. Pro TV a fost pe primul loc și vineri seară, după ce luni a câștigat duelul audiențelor. În jur de 2,4 milioane de români s-au uitat la show-ul de talente în fiecare minut. Kanal D a reușit, de asemenea, o premieră cu ”Survivor”, ținând aproape la o diferență mică, față de alte dăți în care cele două competiții s-au duelat direct, potrivit Paginademedia.ro. 

”Survivor” a pus trustul turc pe locul doi, atât pe intervalul ”Românii au talent”, cât și pe propriul interval, mai lung cu aproape o oră. Pro TV a mai pierdut public după terminarea emisiunii de talente. În acest timp, Antena 1 a avut filmul ”Greu de pensionat 2” (20:30-22:45), cu care s-a clasat pe locul trei.

Detalii despre ambele emisiuni

”Survivor România” este varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Versiunea românească a fost lansată în data de 18 februarie 2020, pe Kanal D. Show-ul este prezentat de Daniel Pavel. Emisiunea a debutat cu un număr de 20 de concurenți, 10 persoane publice și 10 oameni obișnuiți.

„Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși.

Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

”Românii au talent” este o emisiune care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză ”Got Talent”, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited. De la început îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI