PRO TV primește bani de la Guvern pentru serialul Vlad. Ce sumă va fi alocată

PRO TV primește bani de la Guvernul României pentru producția serialului Vlad

Pro TV primește bani de la Guvernul României pentru producția serialului Vlad. Cererea de finanțare depusă de postul de televiziune a fost aprobată de Comisia Națională de Prognoză, ceea ce înseamnă că Pro TV va primi 35% din suma de producție, foarte aproape de ce au cerut inițial reprezentanții postului.

PRO TV primește bani de la Guvernul României pentru producția serialului Vlad

În trecut, Pro TV a mai solicitat fonduri de la Guvern pentru producția serialului Las Fierbinți, difuzat în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20:30. A primit 380.000 de lei pentru episodul de Crăcuin din Las Fierbinți și 2,7 milioane de lei pentru Rechinii (Sharks). De această dată, Pro TV a solicitat 5,4 milioane de lei pentru serialul Vlad, care a prins foarte bine la public și a făcut audiențe mari cu primul sezon.

Pro TV a primit din partea Guvernului României 4, 2 milioane de lei, adică aproximativ 1 milion de euro, ceea ce reprezintă 35% din bugetul de producție pentru serialului Vlad.

Producătorii serialului sunt în căutare de actori aspiranți pentru sezonul 2 și au făcut deja un anunț prin care îi îndeamnă pe fani să se înscrie pentru filmări. Sunt roluri pentru toate tipurile de personalități și de fani care vor să fie alături de actorii pe care îi îndrăgesc.

„În perioada 1 – 21 iulie, intră pe concursvlad.protv.ro și alege una dintre cele cinci provocări ale regizorului Jesus del Cerro: fii dur, fii îndrăgostit, fii misterios, fii plin de regrete sau fii deasupra tuturor. Încarcă în formularul de pe site un videoclip de cel puțin 20 de secunde în care joci emoția pe care ai ales-o (poți înscrie oricât de multe clipuri dorești), iar dacă ești unul dintre cei doi autori ai celor mai votate clipuri, poți câștiga un rol în noul sezon VLAD”, este anunțul postat pe pagina de internet a serialului Vlad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI