19 feb. 2020 | 08:19

”PRO TV nu e al lui Andi Moisescu!” Reacția lui Mihai Bobonete, după ce i-a luat locul prezentatorului

Emisiuni TV
”PRO TV nu e al lui Andi Moisescu!” Reacția lui Mihai Bobonete, după ce i-a luat locul prezentatorului
”PRO TV nu e al lui Andi Moisescu!” Reacția lui Mihai Bobonete, după ce i-a luat locul prezentatorului

Din 3 februarie, a revenit pe miculecran show-ul curiozităților. Pe Bune?! cu un alt moderator, dar nu și voia bună. Platoul de filmare a fost plin de râsete, mai ales că noua formulă îi are în prim-plan pe cei trei buni prieteni: Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu.

”PRO TV nu e al lui Andi Moisescu!”

Devenită lider de audiență pe segmentul orar de difuzare a emisiunii, noua formulă, cu Mihai Bobonete prezentator, emisiunea a prins, din ce în ce mai mult, la publicul Pro TV. Mihai Bobonete a preluat ștafeta de la Andi Moisescu și, după reacțiile fanilor, se pare că o face bine, dar, inevitabil, au existat și persoane care nu au fost de acord cu noua formulă,bamai mult de-atât, chiar au criticat decizia de a-l aduce pe Bobonete la cârma show-lui.

Astfel că vedeta, nevoită să dea explicații, a postat un material pe rețelele de socializare în care explică decizia lui de a prelua show-ul și nu numai.

”PRO TV nu e al lui Andi Moisescu!” Reacția lui Mihai Bobonete, după ce i-a luat locul prezentatorului

”PRO TV nu e al lui Andi Moisescu!” Reacția lui Mihai Bobonete, după ce i-a luat locul prezentatorului (FOTO: PRO TV)

„Bună ziua… Cu Emisiunea „Pe Bune!?” va deranjez, nu că n-ați fi deja deranjați dar eu cu aceștia în special aș avea niște aspecte de discutat. Sunt 10/15 oameni care au tot comentat pe pagină emisiunii într-un stil destul de răutăcios la adresa mea și m-am gândit să le răspund căci pentru mine contează dacă pot aduce ceva benific într-o relație de lungă durata și am găsit și timp pentru asta.”, a scris Mihai Bobonete.

Reacția lui Mihai Bobonete, după ce i-a luat locul prezentatorului

Bobonete a continuat în maniera-i comică să le explice celor care l-au criticat, cum a ajuns să prezinte, în locul lui Andi Moisescu, emisiunea, și de ce.

”Dragilor, Andi nu mi-a predat mie prezentarea acestui format că nici ProTv-ul nu e al lui și nici al meu și nici nu va fi, așa s-au întâmplat lucrurile. El a renunțat la format, din motive destul de clare și fiind o decizie multilaterală în Pro s-a căutat prezentator nou. Eu am fost la casting și am luat această proba după ce realizatorii emisiunii m-au considerat potrivit în postura de prezentator. Nu am schimbat formatul cu nimic, nu am venit cu umor vulgar sau cabotin așa cum mă acuză întreg autobuzul de 15 comentatori, am încercat să păstrez direcția emisiunii, să respect bucățile de partitura ale colegilor și prietenilor mei Cosmin și Costi și pe de altă parte, am încercat să nu-mi atrag antipatii degeaba.”, a mai scris prezentatorul.

Trebuie spus că, în noua formulă, show-ul ”Pe Bune?!”, pe segmentul orar de difuzare, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat record de audiență în rândul publicului comercial: cea mai bună cotă de piață de la lansarea emisiunii, din anul 2017. ”Pe Bune?!” a obținut 6.4 puncte de rating și 27.7% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.7 puncte de rating și 11.5% share.

„Ce pot să zic este că eu am mai fost pe la Pe bune?!, dar de data asta, bă băiatule, a fost nebunie totală, mai ales că noi ne cunoaștem foarte bine toți cinci. A ieșit ceva frumos. Eu întrebări mai tâmpite – în sensul frumos al cuvântului – nu am mai auzit. Am râs mult, m-am simțit foarte bine, încât la un moment dat am crezut că suntem la masă, la un șpriț. E Pe bune?! toată treaba”, a povestit Mihai Rait.

Cu multe glume și umor specific, Adrian Văncică și Costi Diță au știut cele mai multe răspunsuri și au câștigat ediția de aseară. Săptămâna viitoare, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă asteaptă la o nouă porție de râs ”Pe Bune?!”, numai la PRO TV.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
De la restaurantul mamei, la brațul miliardarului Arpad Paszkany. Ospătărița din Călărași avea planuri și mai mari
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Cum să obţii o recoltă bogată de ardei mari, dulci și cărnoși: Ghid complet pentru grădinarii pasionați
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro