Ce mănâncă, de regulă, actorii din Las Fierbinți pe platourile de filmare. Mihai Bobonete este un adevărat gurmand

Ce mănâncă, de regulă, actorii din Las Fierbinți pe platourile de filmare. Mihai Bobonete este un adevărat gurmand
Cu ce bunătăți se delectează actorii din serialul Las Fierbinți când se află pe platourile de filmare.

Cine din România poate să spună că nu a auzit de Celentano, Bobiță, Giani, Firicel sau Aspirina, cine? Replicile lor, stilul de viață, poveștile, bârfele, aventurile și dramele prin care trec locuitorii satului, îi încântă pe privitori și îi amuză deopotrivă. Celebrele personaje ilustrează viața autentică de la țară într-un stil realist dar mai ales haios, reușind să își atragă un public fidel și audiențe la cote înalte. Bobonete, Mihai Mărgineanu, Gheorghe Ifrim, Costi Diță, Anca Dumitra, Leonid Doni sunt câțiva din actorii care fac parte din distribuția filmului.

Ce mănâncă Bobonete și ceilalți actori din Las Firbinți pe platourile de filmare

Serialul de pe Pro Tv se filmează în orașul Fierbinți-Târg și a transformat locația într-o adevărată atracție turistică. În localitatea Fierbinți din județul Ialomița lucrurile s-au schimbat odata cu apariția filmului, străzile, gospodăriile, Primăria, gradinița și celebrul bar, transformându-se peste noapte în platouri de filmare. Fierbinți-Târg, este orașul format din localitatea cu același nume și din satele Fierbinții de Sus, Fierbinții de Jos și Grecii de Jos.

Amplasat la doar 38 km de București, orașul neștiut de foarte multă lume până acum ceva vreme, este acum cunoscut ca “Las Fierbinți” și reușește să atragă vizitatori din întreaga țară. Cei aflați în trecere, nu ratează ocazia de a petrece câteva momente în barul unde se filmează o bună parte din acțiunea serialului și a cărui imagine o recunoști dintr-o mie. “Welcome to Las Fierbinți” este mesajul cu care te întâmpină localul amplasat la capatul orașului, iar terasa realizată din lăzi de plastic are vedere către lacul Dridu. Barul este pitoresc, decorat cu tot felul de obiecte inedite: un tonomat, potcoave, ghidoane de bicicleta, plăci de calculator, discuri, diverse elemente retro și piei de animale. Mașinile vin și pleacă, puțini sunt cei care se opresc să consume ceva la carciuma din Fierbinți, însă cu siguranță este cea mai fotografiată clădire din zonă.

Flmările pentru sezonul cu numărul 17

Gașca din Las Fierbinți a revenit, pe platourile de filmare, pentru a filma sezonul cu numărul 17. Despre noul sezon al serialului de la PRO TV, actorii din distribuție au numai vorbe de laudă. “Mă surprind râzând singur”, spune Constantin Diță, cel care îl interpretează pe Giani în celebrul serial de comedie.

Sezonul cu numărul 17, Las Fierbinți a început în septembrie. În acest sens, actorii din distribuție au revenit pe platourile de filmare pentru a pregăti noi secvențe pline de umor pentru publicul său.

Timpul petrecut pe platourile de filmare pentru celebrul serial de comedie își lasă amprenta asupra actorilor. Recent, pe rețeaua de socializare Instagram, celebrul actor din Las Fierbinți, Bobonete, a făcut o postare în care prezintă ce mănâncă actorii acestui serial pe platourile de filmare, la micul dejun, Mihai Bobonete fiind un adevărat gurmand.

O farfurie cu mic dejun: măsline, roșii, avocado, pâine și brânză vaci.
Ce mănâncă Bobonete și ceilalți actori din Las Firbinți pe platourile de filmare.
Urmăriți Playtech.ro și pe