PRO TV, decizie radicală despre Vocea României. Emisiunea, scoasă din grilă?

PRO TV, decizie radicală despre Vocea României. Emisiunea, scoasă din grilă?
PRO TV, decizie radicală despre Vocea României. Emisiunea, scoasă din grilă?

Vocea României, cel mai iubit show de muzică din România, este scos dun grila de programe a Pro TV, notează Huff.ro. Show-ul ar fi trebuiy să înceapă emisiunea în această toamnă, însă formatul nu mai poate fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut organiza preselecții pentru un nou sezon de talente muzicale.

Ce se întâmplă cu emisiunea Vocea României de la Pro Tv

De altfel, în prezent, și emisiunea ”Românii au talent” a trebuit să își schimbe formatul pe parcurs și să nu mai facă semifinalele live, așa și Vocea României se află în imposibilitatea de a mai fi realizată. Menționăm că este pentru prima oară când Pro Tv este

Așa cum și emisiunea „Românii au talent” a trebuit să schimbe formatul pe parcurs și sa nu mai facă semifinalele și finalele live, așa și Vocea României se află în imposibilitatea de a mai fi realizată. Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

Vocea României va reveni 2021

Astfel, potrivit sursei citate, show-ul Vocea României ar urma să revină la postul de televiziune Pro TV în toamna anului 2021, când se vor putea organiza preselecții, dacă situația din România o va permite. Mai precizăm că Vocea României este după „Românii au talent” cel mai urmărit reality show de talente din televiziunea din România, iar formatul internațional „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”.

Pe de altă parte, Antena 1 a încercat și ea vreme de câteva sezoane să producă emisiunea X Factor care este produsă de aceeași casă de distribuție ca cea care realizează formatul Românii au talent, dar succesul emisiunii n-a fost cel sperat, iar emisiunea a fost scoasă din grilă.

Cine a câștigat Vocea României până acum?

În cele nouă sezoane de Vocea României, cele mai multe premii câștigate i-au aprținut juratului Tudor Chirilă. Din juriul emisiunii fac parte Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. De asemenea, din juriu au mai făcut parte și Loredana Groza, care a plecat la Antena 1 și Andra, care, în prezent este jurat la Românii au talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI