Pro TV dă o nouă lovitură pe piața media din România. Pe cine va aduce, e un nume uriaș

Pro TV dă o nouă lovitură pe piața media din România. Pe cine va aduce, e un nume uriaș
Pro TV vrea să adună un nume uriaș în echipă

Pro TV dă o nouă lovitură pe piața media de la noi. Cine ar urma să intre în marea echipă a celebrului trust? Un nume uriaș este în negocieri avansate cu Pro TV și ce post va ocupa acesta?

Pro TV, în negocieri cu un nume uriaș: pe cine vrea în echipă?

Fostul director al postului Telekom Sport este în negocieri avansate cu Pro TV, arată paginademedia.ro. Conform sursei citate, Vlad Enăchescu ar urma să ocupe postul de director al Departamentului Sport din Pro TV.

Amintim că acesta a fost în fruntea TV Telekom Sport (fost Dolce) preț de 11 ani și a dirijat în trecut și Departamentul Sport al Televiziunii Publice. Contactat de jurnaliști, Vlad Enăchescu nu a comentat în niciun fel informațiile.

Cel din urmă a decis să plece de la Telekom Sport. Concret, acesta a fost director general Telekom Sport între anii 2010-2021, director general Telesport între anii 2008-2010 și a dirijat departamentul Sport TVR între anii 1995-1008.

Acesta a declarat că decizia plecării îi aparține în totalitate, dar a recunoscut că a existat o înțelegere între cele două părți în privința încetării colaborării în cauză.

„Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă. Despre direcţie vom vorbi la momentul respectiv. Rămâne să vedem, nu pot să spun în momentul de faţă ceva foarte clar”, declara omul de televiziune, tot pentru sursa citată.

Mutare senzațională

Televiziunea din Pache Protopopescu a făcut o schimbare uriașă atunci când a decis să-l coopteze și pe Daniel Pavel. Acesta este acum unul din cei mai iubiți prezentatori de TV care a moderat al doilea sezon al show-ului ‘Survivor România’.

Marele proiect sportiv ce se desfășoară în Republica Dominicană se mută acum pe Pro TV, dar prezentatorul rămâne același, spre bucuria fanilor. Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură noile ediții care cu siguranță îi vor face să revină în fața micilor ecrane la fiecare difuzare.

„Pentru mine, ”Survivor România„ reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, spunea Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI