05 feb. 2022 | 14:48

Pro TV a dat lovitura cu Românii au talent. Antena 1 și Kanal D nu au mișcat

Emisiuni TV
Pro TV a dat lovitura cu Românii au talent. Antena 1 și Kanal D nu au mișcat
Pro TV a dat lovitura cu Romanii au talent. Antena 1 si Kanal D nu au miscat

Deși mulți telespectatori se gândeau că noul sezon „Românii au Talent”, de la Pro TV, nu are cu ce să-i mai surprindă, trustul media din Pache Protopopescu dovedește că știe să mute cărțile astfel încât să fie peste rivalii Antena 1 și Kanal D. Chiar din primul episod al concursului de talente s-a produs neașteptatul! Mai exact, un număr cu totul special și ceva ce nu s-a mai văzut în istoria showului a clasat postul Pro TV în fruntea clasamentului cu audiențe.

Șefii Pro TV-ului au mizat pe „Românii au Talent” și au câștigat

Cel de-al 12-lea sezon „Românii au Talent” a debutat în forță la PRO TV. Jurații au avut parte, vineri, 4 februarie, de cel mai frumos moment din istoria concursului! Drept urmare, un concurent a primit Golden Buzz. Spectacolul oferit de Alex Dowis, în vârstă de 42 de ani, din Cehia, i-a impresionat și pe fanii competiției, care nu s-au dezlipit din fața micului ecran. Acest lucru s-a văzut în audiențe, trustul Pro fiind peste Antena 1 și Kanal D.

Audiențe năucitoare în seara debutului

Showul „Românii au Talent” a intrat bine în „Anul șobolanului”. Debutul competiției de talente de pe Pro TV, acum în juriu cu Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, a lăsat cu mult în urmă concurenţa: audienţa a fost de peste două ori mai mare decât Kanal D şi de câteva ori peste Antena 1, care a difuzat „Frumoasa din Pădurea Adormită” în același interval orar.

Emisiunea de talente, peste Antena 1 și Kanal D

Media de audienţă a emisiunii cu jurații Andra, Andi Moisescu, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete a fost de aproape 2,7 milioane de români în fiecare minut, cifre peste debutul din 2021. În momentele de vârf, audienţa a sărit de trei milioane! Iar primul Golden Buzz, cu tânărul nevăzător care a cântat la orgă, a adunat peste 3,3 milioane de români pe Pro TV.

Cota de piaţă a fost, vineri seară, între 36% şi 40%, ceea ce înseamnă că peste o treime dintre românii care aveau televizoarele deschise s-au uitat la „Românii au Talent”. Ca o comparație, anul trecut, debutul showului de talente s-a bătut cu „Survivor”, pe atunci în „grădina” Kanal D.

Telenovela turcească de pe Kanal D, învinsă de „Românii au talent”

La nivel național, concursul Pro TV-ului a ţinut în faţa televizoarelor 2,66 milioane de români, în fiecare minut. Emisiunea a fost de peste două ori mai urmărit decât Kanal D, cu serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”.

Spre deosebire de Antena 1, poziționat pe locul al treilea cu „Frumoasa din Pădurea Adormită”, audienţa „Românii au talent” a fost de peste cinci ori mai mare!

La oraşe, media de audienţă a emisiunii de talente a fost de peste 1,3 milioane de telespectatori pe minut. Și de această dată, cifrele au fost de trei ori peste Kanal D şi de aproape cinci ori peste Antena 1, potrivit Pagina de media.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro