‘Cel mai frumos moment din istoria Românii au talent’. Cine a primit al doilea Golden Buzz în noul sezon

‘Cel mai frumos moment din istoria Românii au talent’. Cine a primit al doilea Golden Buzz în noul sezon
Artistul i-a ridicat pe toti in picioare

Chiar când toată lumea se gândea că noul sezon Românii au Talent nu are cu ce să mai surprindă, încă din primul episod s-a produs neașteptatul. Mai exact, un număr cu totul special și ceva ce nu s-a mai văzut în istoria show-ului a avut loc pe scenă. Jurații au spus că a fost cel mai frumos moment din istoria Românii au Talent. Drept urmare, concurentul a primit și Golden Buzz. Totul a început destul de ciudat pentru jurați și public, pentru că s-a închis lumina și au rămas în semi-beznă. 

Numărul care i-a șocat pe jurații Românii au Talent

Nu aveau de unde să știe ce va urma, motiv pentru care au fost cu atât mai uimiți. 

„Câte lucruri mai am de văzut în emisiunea asta?”, a spus Bobonete. Pregătirile tehnice au durat puțin, însă totul a meritat. 

În culise, concurentul a venit cu două lanterne care semănau cu tuburi de vopsea spray, exact ca aceea folosită pentru Grafitti.

S-a lăsat întunericul și a început numărul. Cu o lanternă, Alex Dowis, în vârstă de 42 de ani, din Cehia, a început să „picteze” cu lumină pe scenă, un lucru cu totul nemaivăzut. 

Artistul a făcut un desen extrem de complex, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Alex este light artist și a venit din Cehia la Românii au Talent pentru a  le arăta forma lui de a crea artă și de a se exprima. 

Totul se întâmplă cu ajutorul luminii și a unui panou. Lumina rămâne pentru un timp limitat pe panou și se estompează în decurs de câteva secunde. Artistul „desenează” peste și efectul este unul de-a dreptul senzațional. 

Cu platoul în beznă totală și chipurile luminate doar de pupitre, membrii juriului au fost fascinați de artist. 

Jurații s-au ridicat în picioare când luminile s-au aprins și l-au aplaudat pe Alex. 

„Alex, nu cred că am văzut vreodată ceva mai frumos în materie de artă stradală, nici nu știu cum să îi spun. M-a dus cu gândul la graffiti.

E de domeniul incredibilului ce ne-ai arătat în seara asta. Mai e ceva ce mă face să fiu emoționat, arta ta durează exact atât cât o faci, ești prezent, trăiești emoția”, a spus Andi Moisescu.

A primit Golden Buzz

Alex a fost și la închisoare din cauza artei stradale. A început făcând picturi murale, deși a început cu graffiti. Acum a ajuns să facă picturi impresionante pe suprafețe mari și ziduri întregi. 

A trecut la această artă cu totul și cu totul specială și a ajuns să îi câștige respectul tatălui său, care nu era de acord până atunci cu o astfel de carieră. 

„Mă emoționează absolut totul, melodia, tot ce ai creat tu acolo. Îți mulțumesc că ne-ai dăruit un astfel de spectacol”, a spus Andra. 

De altfel, Smiley și Pavel Bartoș au dat dat Golden Buzz, iar asta pentru că l-a impresionat atât de tare.

„Alex, câte lucruri mai am de văzut în emisiunea asta care să mă dea pe spate cu tot cu scaun așa cum m-a dat numărul tău în această seară? Sunt recunoscător că am fost aici în seara asta. Felicitări!”, a spus Bobonete.