Andra a dat primul Golden Buzz de la Românii au talent. Cine este concurentul care a ridicat sala în picioare

Andra a dat primul Golden Buzz de la Românii au talent. Cine este concurentul care a ridicat sala în picioare
Concurentul minune care a uimit pe toata lumea

S-a dat primul Golden Buzz din sezonul 12 al Românii au Talent. Mai mult, butonul a fost apăsat chiar în primul episod, iar asta pentru că un concurent a impresionat atât de tare, încât jurații au rămas uimiți. Nu doar povestea emoționantă a stârnit aprecierea tuturor, dar felul în care un tânăr și-a făcut numărul i-a lăsat mască și pe Smiley, un cântăreț și un producător de muzică cu multă experiență în spate. De fapt, artistul s-a declarat șocat de concurent, pe care l-a lăudat. 

Primul Golden Buzz din sezonul 12 Românii au Talent

Emanuel este nevăzător din naștere și a fost adus în platou de către Smiley, care l-a ajutat să se așeze pe scaun și să cânte la orgă. Băiatul a făcut senzație absolută printre jurați, care au rămas uimiți, mai ales când au aflat la cât de multe instrumente poate cânta tânărul, doar după ureche. 

A început să cânte la 5 ani și nu a studiat muzică deloc, pentru că este nevăzător. Talentul lui a fost descris ca fiind „fenomenal” de către Dragoș Bucur. 

„Este o piesă compusă de mine”, a spus Emanuel.

„Cred că ți-ai construit o lume care e posibil să fie mult mai frumoasă decât e lumea pe care noi o vedem. E admirabil că ți-ai găsit acest drum care exista pentru tine pus deoparte. Ești un băiat nu doar talentat, dar și inteligent pentru că ai găsit asta parte din tine”, a spus Andi Moisescu.

„Cred că e un miracol, ceva ce eu n-am mai văzut pe pământul ăsta. Eu mă întreb dacă tu exiști. Sunt bucuros că exiști, omule! ”, a spus Bobonete.

Cum a reacționat concurentul

Tânărul a vrut să dea un exemplu tuturor nevăzătorilor, spunându-le că ar trebui să facă tot ceea ce le face plăcere. Mai mult, el a mărturisit că poate merge și pe bicicletă. 

L-a învățat un prieten, pe când avea 6 ani, cel care îl ghidează și îi spune în ce direcție să meargă. Tânărul învățase toate gropile de pe strada lui și le folosea ca puncte de reper. 

Emanuel este cu siguranță unic. Iar asta pentru că el se ocupă cu creatul de jocuri video pentru nevăzători. 

„Aș vrea să lucrez ca IT-ist, să fac scripturi, să lucrez în programare. Deja am câteva jocuri audio și lucrez la un beta de construiri. De aia spun că Dumnezeu a făcut în mine un dar foarte mare”, a spus tânărul. 

„Practic el a venit legat la ochi. Eu în fața momentelor de genul ăsta, când mă lasă total fără niciun cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să îl răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra, care a apăsat butonul de Golden Buzz, spre surprinderea lui Andi Moisescu. 

Băiatul s-a emoționat teribil și i-a mulțumit artistei care l-a trimis direct în semifinală.

„Nu din compasiune, ci din admirație am dat!”, a spus Andra