04 feb. 2022 | 22:25

Andra a dat primul Golden Buzz de la Românii au talent. Cine este concurentul care a ridicat sala în picioare

Monden
Andra a dat primul Golden Buzz de la Românii au talent. Cine este concurentul care a ridicat sala în picioare
Concurentul minune care a uimit pe toata lumea

S-a dat primul Golden Buzz din sezonul 12 al Românii au Talent. Mai mult, butonul a fost apăsat chiar în primul episod, iar asta pentru că un concurent a impresionat atât de tare, încât jurații au rămas uimiți. Nu doar povestea emoționantă a stârnit aprecierea tuturor, dar felul în care un tânăr și-a făcut numărul i-a lăsat mască și pe Smiley, un cântăreț și un producător de muzică cu multă experiență în spate. De fapt, artistul s-a declarat șocat de concurent, pe care l-a lăudat. 

Primul Golden Buzz din sezonul 12 Românii au Talent

Emanuel este nevăzător din naștere și a fost adus în platou de către Smiley, care l-a ajutat să se așeze pe scaun și să cânte la orgă. Băiatul a făcut senzație absolută printre jurați, care au rămas uimiți, mai ales când au aflat la cât de multe instrumente poate cânta tânărul, doar după ureche. 

A început să cânte la 5 ani și nu a studiat muzică deloc, pentru că este nevăzător. Talentul lui a fost descris ca fiind „fenomenal” de către Dragoș Bucur. 

„Este o piesă compusă de mine”, a spus Emanuel.

„Cred că ți-ai construit o lume care e posibil să fie mult mai frumoasă decât e lumea pe care noi o vedem. E admirabil că ți-ai găsit acest drum care exista pentru tine pus deoparte. Ești un băiat nu doar talentat, dar și inteligent pentru că ai găsit asta parte din tine”, a spus Andi Moisescu.

„Cred că e un miracol, ceva ce eu n-am mai văzut pe pământul ăsta. Eu mă întreb dacă tu exiști. Sunt bucuros că exiști, omule! ”, a spus Bobonete.

Cum a reacționat concurentul

Tânărul a vrut să dea un exemplu tuturor nevăzătorilor, spunându-le că ar trebui să facă tot ceea ce le face plăcere. Mai mult, el a mărturisit că poate merge și pe bicicletă. 

L-a învățat un prieten, pe când avea 6 ani, cel care îl ghidează și îi spune în ce direcție să meargă. Tânărul învățase toate gropile de pe strada lui și le folosea ca puncte de reper. 

Emanuel este cu siguranță unic. Iar asta pentru că el se ocupă cu creatul de jocuri video pentru nevăzători. 

„Aș vrea să lucrez ca IT-ist, să fac scripturi, să lucrez în programare. Deja am câteva jocuri audio și lucrez la un beta de construiri. De aia spun că Dumnezeu a făcut în mine un dar foarte mare”, a spus tânărul. 

„Practic el a venit legat la ochi. Eu în fața momentelor de genul ăsta, când mă lasă total fără niciun cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să îl răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra, care a apăsat butonul de Golden Buzz, spre surprinderea lui Andi Moisescu. 

Băiatul s-a emoționat teribil și i-a mulțumit artistei care l-a trimis direct în semifinală.

„Nu din compasiune, ci din admirație am dat!”, a spus Andra

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Se poate și mai rău la nivel de vreme. Temperaturile scad în continuare
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Capital.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro