Priscilla, îngrijorată pentru Mark Zuckerberg. Ce dezvăluire a făcut despre fondatorul Facebook

Priscilla, îngrijorată pentru Mark Zuckerberg. Ce dezvăluire a făcut despre fondatorul Facebook
Mark Zuckerberg: ”Voi fi dat afară în trei zile”

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg nu a obținut o diplomă de licență de la Harvard. Dar acum își petrece timpul la universitate. Și totul pentru a mulțumi pentru soția sa, Priscilla Chan. Cuplul s-a întâlnit prima dată în 2003 la o petrecere a unei frății. În 2012 cei doi aveau să se căsătorească. Priscilla Chane este un doctor apreciat, dar și o soție grijulie.

Relația de 18 ani dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

La momentul la care Mark Zuckerberg și Priscilla Chan s-au cunoscut, tânărul viitor miliardar lucra la ceea ce avea să devină Facebook. Acum, la 18 ani de la începutul relației lor, formează o familie fericită și cu doi copii.

Priscilla Chan și Mark Zuckerberg s-au întâlnit la coadă la baie la o petrecere de la Universitatea Harvard în 2003. Frăția lui Zuckerberg, Alpha Epsilon Pi, găzduia o petrecere și Chan, o studentă din Boston, era acolo.

Priscilla Chan și-aduce aminte că Mark era un tip tocilar și care avea niște pahare de bere pe care scria un cod de C++, o glumă de informaticieni. Priscilla Chan a mai spus că, atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe Mark Zuckerberg, a crezut că ar putea fi dat afară din școală pentru o farsă pe care a făcut-o. Era vorba de site-ul creat de acesta care clasifica atractivitatea studenților din campus. Site-ul, numit „Facemash”, fusese creat Zuckerberg în al doilea an la Harvard.

”Voi fi dat afară în trei zile”

Zuckerberg se aștepta, de asemenea, să fie dat afară din Harvard când a cunoscut-o pe Chan. În 2007, la Harvard, Zuckerberg i-ar fi spus Priscillei  „Voi fi dat afară în trei zile, așa că trebuie să mergem la o întâlnire”. Lucru care de altfel s-a și întâmplat.

Priscilla Chan reușește să-și termine studiile la Harvard în 2007. Ulterior, Priscilla l-a urmat pe viitorul soț în California și a intrat la facultatea de medicină de la Universitatea din California, San Francisco în 2008. Ea a închiriat un apartament lângă Golden Gate Park, unde Zuckerberg avea să o viziteze în weekend-uri.

În timp ce încă era studentă la medicină la UCSF, Chan s-a mutat în septembrie 2010 în casa închiriată a lui Zuckerberg, în cartierul College Terrace din Palo Alto. El a anunțat știrea, desigur, pe Facebook. În mai 2012, Zuckerberg și Chan s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză la doar câteva zile după ce Chan devenea absolventă a școalii de medicină.

Tot atunci Zuckerberg și-a făcut publică compania Facebook. Cuplul le-a spus celor 100 de invitați că evenimentul a fost o petrecere surpriză de absolvire pentru Chan. De atunci au trecut 18 ani, iar acum au o familie frumoasă și doi copii la fel de frumoși.

Priscilla Chan, doctor renumit, soție grijulie

După terminarea studiilor universitare a devenit un medic recunoscut și apreciat. Dar, pe lângă realizările sale profesionale, Priscilla este și o soție grijulie, atât cu cei doi copii, dar mai ales cu Mark.

Respectabilul medic, Priscilla Chan, într-un interviu recent vorbește despre copilul Mark Zuckerberg, dar și despre stilul său vestimentar. Nu de puține ori miliardarul a fost criticat cu privire la garderoba sa de haine. Priscilla Chan spune că nu are nicio problemă cu asta, îngrijorarea ei mare este alimentația și dieta soțului său.

”Sunt mulţumită  de orice vrea să poarte. Atâta timp cât este potrivit pentru locul unde merge. Deci celebrul tricou nu îl poate purta la nunţi şi nici la o petrecere pentru copii.

Dar în schimb poate purta orice vrea el, sunt pro-glugă. Mai degrabă sunt îngrijorată în ceea ce priveşte alimentaţia lui, decât stilul său vestimentar.‟, declara Priscilla Chan, NBC News.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI